Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
KrzyKrzy

Monster 620 i.e. - Godziszka

Polecane posty

Proponowałbym najpierw Powitalnie odwiedzić. Wtedy się może czegoś dowiesz.

A tak - jak wpadniesz na to forum bez przedstawienia się, za to z żądaniami - nie zdziw się jak zostaniesz zignorowany.

Pozdro.

Proponowałbym najpierw Powitalnie odwiedzić. Wtedy się może czegoś dowiesz.

A tak - jak wpadniesz na to forum bez przedstawienia się, za to z żądaniami - nie zdziw się jak zostaniesz zignorowany.

Pozdro.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

znudziło mi się wciąż to samo pisać każdemu.

Normalnie nawet ksiądz się wita jak chodzi po kolędzie

Morham, Nikewid,

Fakt macie racje, mój błąd ponieważ byłem przekonany, że już przedstawiłem się w stosownym temacie.

Za chwile napisze kilka słów o sobie w dziale powitania - dzięki za uwagę :D

Jeżeli, ktoś może udzielić informacji na temat ww. modelu będę wdzięczny :D

Trochę podejrzana ta aukcja mi się wydaje, niby po wszystkich wymiana itd. a motocykl na próbnych tablicach stoi.

Więc jeśli koleś by ją ściągnął na handel, to nawet by jej nie rejestrował, no bo po co w koszty iść?

A tak, to wygląda na to, że ściągnął dla siebie, dał na serwis, coś wyszło i chce się pozbyć. W kolegę z Włoch tym bardziej nie wierzę :P

Weź od niego nr VIN i zadzwoń do Ducati, niech Ci sprawdzą czy chociaż jest w kolorystyce w jakiej powinien być i czy mają o nim jakieś informacje w systemie.

Spytaj go, czy ma papier na te wszystkie wymiany serwisowe, bo na gębę nie ma co wierzyć w takie cuda.

Kiedy ją kupił od pierwszego właściciela? (będziesz wiedział ile ją ma, a jeśli krótko, to powinna Ci się zaświecić czerwona lampka w głowie!).

Edytowano przez Natka

Więcej będzie wiadomo, gdy moto obejrzy ktoś w temacie Ducati oblatany.

Nie skreślałbym go na podstawie aukcji czy zdjęć.

Chłodnicę oleju można dołożyć - są chyba w gotowe wyprowadzenia tak, jak w 696.

Witaj Kolego!Szkoda,że nie zgadalismy sie wcześniej,bo miałem na sprzedaż monstera 620 Dark z roku 2005,ale niestety juz poszedł...Bez przechwałek był naprawdę zadbany i sprzedałem bratu dobrego kumpla.Sam wiem z autopsji,że trafic na dobry,uczciwy egzemplarz nie jest łatwo, tym bardziej że sporo sprzedających-handlarzy jest nieuczciwych. Miej oczy szeroko otwarte i bądź czujny-) Sam sporo czasu straciłem kupując mojego, nie mówiąc już o kosztach podrózy w celu oglądania różnych moto.Na chwilę obecną sam przymierzam się do zakupu kolejnego sprzetu, nie do końca wiem ,co to będzie za model Dukata, biorąc pod uwagę że mam 10 mysli na minute-))) Po 2 nie wiem czy chce znów moto używane, bo następny zakup ma być na parę ładnych lat. Szczerze skłaniam się raczej do zakupu nowego,więc będę musiał jeszcze trochę kasy uzbierać... Pozdrawiam wszystkich z Niemiec. DOCTOR

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.