krl 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Dzieje się w MotoGP - Jorge był dziś jak Tomy Lee ..... w ściganym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Nie przepadam za Lorenzo, ale jechał koncertowo... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 1, 2013 Piękny wyścig ! Podoba mi się zachowanie MM po wyścigu , mimo że go nie wygrał . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Ano właśnie o to zachowanie chodzi. Lizak jest zajebistym jeźdźcem, tyle że przegrywać nie umie..., ale o tym już było. Najlepsze jest to że emocji dostaliśmy w ilości ledwo przyswajalnej. Mój syn kibicuje "pomarańczowym", jak on to mówi, a najbardziej MM i jak na 6-latka to dla niego było za dużo :razz: . Po wyścigu płakał z 10 - 15 minut i nie mogłem przetłumaczyć że tak to już jest w sporcie. Piękne jest to że dzieci nie kryją emocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 1, 2013 Ano właśnie o to zachowanie chodzi. Lizak jest zajebistym jeźdźcem, tyle że przegrywać nie umie..., ale o tym już było. Najlepsze jest to że emocji dostaliśmy w ilości ledwo przyswajalnej. Mój syn kibicuje "pomarańczowym", jak on to mówi, a najbardziej MM i jak na 6-latka to dla niego było za dużo :razz: . Po wyścigu płakał z 10 - 15 minut i nie mogłem przetłumaczyć że tak to już jest w sporcie. Piękne jest to że dzieci nie kryją emocji. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwapro 0 Napisano Wrzesień 3, 2013 Ciekawy cały weekendy wyścigowy. Redding pięknie pojechał w Moto2, Nakagami też pokazał się z dobrej strony. W MotoGP jeden z ładniejszych wyścigów od kilku miesięcy i walka do końca. Moto3 tym razem trochę "nudno" jeżeli w ogóle można mówić o nudzie w tej klasie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach