Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Kaz

British GP 2013

Polecane posty

krl    0

Dzieje się w MotoGP - Jorge był dziś jak Tomy Lee ..... w ściganym.

Ano właśnie o to zachowanie chodzi. Lizak jest zajebistym jeźdźcem, tyle że przegrywać nie umie..., ale o tym już było.

Najlepsze jest to że emocji dostaliśmy w ilości ledwo przyswajalnej.

Mój syn kibicuje "pomarańczowym", jak on to mówi, a najbardziej MM i jak na 6-latka to dla niego było za dużo :razz: . Po wyścigu płakał z 10 - 15 minut i nie mogłem przetłumaczyć że tak to już jest w sporcie. Piękne jest to że dzieci nie kryją emocji.

Ano właśnie o to zachowanie chodzi. Lizak jest zajebistym jeźdźcem, tyle że przegrywać nie umie..., ale o tym już było.

Najlepsze jest to że emocji dostaliśmy w ilości ledwo przyswajalnej.

Mój syn kibicuje "pomarańczowym", jak on to mówi, a najbardziej MM i jak na 6-latka to dla niego było za dużo :razz: . Po wyścigu płakał z 10 - 15 minut i nie mogłem przetłumaczyć że tak to już jest w sporcie. Piękne jest to że dzieci nie kryją emocji.

:thumbup:

Ciekawy cały weekendy wyścigowy. Redding pięknie pojechał w Moto2, Nakagami też pokazał się z dobrej strony. W MotoGP jeden z ładniejszych wyścigów od kilku miesięcy i walka do końca. Moto3 tym razem trochę "nudno" jeżeli w ogóle można mówić o nudzie w tej klasie :) 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.