HotRod 0 Napisano Wrzesień 10, 2013 Hej. Właśnie odebrałem paczuche z mojego pierwszego zamówienia w sklepie motoin.de. Sprzedają głownie ciuchy i akcesoria na moto. Przyznam, że jestem na tyle zadowolony z tego zakupu, że postanowiłem napisać o tym dwa zdania. Może ktoś z Was też upatrzy sobie coś w bardzo dobrej cenie. Przez ostatni tydzień odwiedziłem kilka sklepów w Warszawie w poszukiwaniu ciuchów. Zaczynam dopiero swoją przygodę z motocyklami, więc potrzebne mi było po prostu wszystko :) I tutaj pojawiły się pierwsze problemy ... boshe jakie to wszystko DROGIE :D Rad nie rad trzeba było coś wykombinować. Całe szczęście wujek googel zawsze służy pomocą i tak trafiłem na ofertę motoin.de. Okazało się, że mają całkiem przyjemne rabaty na niektóre rzeczy. Koszt wysyłki do Polski 30 zł. Przyjmują płatności PayPal (które są ubezpieczone). No nic próbujemy może cegły nie dostane ;) Tym oto sposobem zakupiłem Dainese Avro Div. za około 2600 zł. W tym samym czasie w Warszawie w sklepach ich ceny wahały się od 3300 do 3900 zł. Moim zdaniem to niezły deal. Może Wy też macie jakieś niezłe namiary na sklepy internetowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Wrzesień 11, 2013 http://shop.the2wheels.com/ spoko ceny, jakosć przyzwoita, może to nie rizoma ale prawie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) to można jeszcze wspomnieć o http://fc-moto.de http://www.demon-tweeks.co.uk/ Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez Tomcio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 11, 2013 Hej. Właśnie odebrałem paczuche z mojego pierwszego zamówienia w sklepie motoin.de. Sprzedają głownie ciuchy i akcesoria na moto. Przyznam, że jestem na tyle zadowolony z tego zakupu, że postanowiłem napisać o tym dwa zdania. Może ktoś z Was też upatrzy sobie coś w bardzo dobrej cenie. Przez ostatni tydzień odwiedziłem kilka sklepów w Warszawie w poszukiwaniu ciuchów. Zaczynam dopiero swoją przygodę z motocyklami, więc potrzebne mi było po prostu wszystko :) I tutaj pojawiły się pierwsze problemy ... boshe jakie to wszystko DROGIE :D Rad nie rad trzeba było coś wykombinować. Całe szczęście wujek googel zawsze służy pomocą i tak trafiłem na ofertę motoin.de. Okazało się, że mają całkiem przyjemne rabaty na niektóre rzeczy. Koszt wysyłki do Polski 30 zł. Przyjmują płatności PayPal (które są ubezpieczone). No nic próbujemy może cegły nie dostane ;) Tym oto sposobem zakupiłem Dainese Avro Div. za około 2600 zł. W tym samym czasie w Warszawie w sklepach ich ceny wahały się od 3300 do 3900 zł. Moim zdaniem to niezły deal. Może Wy też macie jakieś niezłe namiary na sklepy internetowe? Looknąłem, nawet dokładnie - mają naprawdę dobre ceny jak się pogrzebie - prawdę kolega gada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdk1985 0 Napisano Wrzesień 11, 2013 www.motardinn.com/ Ostatnio kupowałem tam dżinsy kevlarowe dainese w cenie o jakies 200 stowki lepszej niż w PL (wliczając przesyłkę). Nie mają bardzo dużego wyboru ale może ktoś akurat trafi to czego szuka dużo taniej niż w PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotRod 0 Napisano Wrzesień 11, 2013 www.motardinn.com/ Ostatnio kupowałem tam dżinsy kevlarowe dainese w cenie o jakies 200 stowki lepszej niż w PL (wliczając przesyłkę). Nie mają bardzo dużego wyboru ale może ktoś akurat trafi to czego szuka dużo taniej niż w PL. Oooo fajna informacja bo przyznam się, że na ich stronę, też trafiłem ale troszkę bałem się robić zakupy. Nie mogłem nigdzie znaleźć opinii na ich temat. Jedyną wzmiankę na ich temat w PL znalazłem o rabacie na stronie twojwyscig.pl "...na hasło "TWOJWYSCIG.PL" otrzymacie dodatkowy, 5% rabat na wszystkie produkty..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Wrzesień 11, 2013 zobaczcie co wygrzebałem. powiedzcie, że złe ceny: http://www.4ride.pl/odziez-motocyklowa/kombinezony-motocyklowe.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwy Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Polecam ze wzgledu na ceny, sezonalne oferty jak i obsloge klienta. Jest niedaleko odemnie, czesto juz u nich zamawialem: http://www.axels-bikershop.de/ Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez siwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 12, 2013 zobaczcie co wygrzebałem. powiedzcie, że złe ceny: http://www.4ride.pl/odziez-motocyklowa/kombinezony-motocyklowe.html Wrzuciłeś to w kategoriach żartu :-). Większość rabatów w okolicach 5-7 %. Jak zaczniesz być uprzejmie upierdliwy to 10% dostaniesz w większości salonów. Ta oferta to potwierdzenie naszej smutnej polskiej rzeczywistości śmieszne rabaty i handel 2-3 sezonową ofertą. Oczywiście są wyjątki. Pisałem tu kilka razy więc może się powtórzę - w tym roku przyszło mi się ubierać od podstaw, mogę potwierdzić że 20% rabatu za kurtkę i spodnie jest i u nas realne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 12, 2013 warto negocjować również w polskich salonach, kilka dni temu dostałem rabat ponad tys, zł. na kombinezon Dainese :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Wrzesień 13, 2013 Wrzuciłeś to w kategoriach żartu :smile:. Większość rabatów w okolicach 5-7 %. Jak zaczniesz być uprzejmie upierdliwy to 10% dostaniesz w większości salonów. Ta oferta to potwierdzenie naszej smutnej polskiej rzeczywistości śmieszne rabaty i handel 2-3 sezonową ofertą. Oczywiście są wyjątki. Pisałem tu kilka razy więc może się powtórzę - w tym roku przyszło mi się ubierać od podstaw, mogę potwierdzić że 20% rabatu za kurtkę i spodnie jest i u nas realne. nie powiem żebym miał wielkie doświadczenie w kupowaniu kombinezonów. dzięki za wskazówki. mam po prostu uraz do kupowania towarów 'promocyjnych'. zawsze się okazało, że tego typu rzecz ma gdzieś jakiś haczyk. zbijanie ceny w salonie zaczynając od bazowej brzmi pewniej. dobrze wiedzieć, że sprzedawcy są u nas tak chętni do obniżek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 13, 2013 nie powiem żebym miał wielkie doświadczenie w kupowaniu kombinezonów. dzięki za wskazówki. mam po prostu uraz do kupowania towarów 'promocyjnych'. zawsze się okazało, że tego typu rzecz ma gdzieś jakiś haczyk. zbijanie ceny w salonie zaczynając od bazowej brzmi pewniej. dobrze wiedzieć, że sprzedawcy są u nas tak chętni do obniżek. Jeśli nie masz doświadczenia w powyższym to tym bardziej powinieneś zajrzeć do salonu, cena to jedno (na pewno urwiesz coś powyżej tego co w "gazetkowych"promocjach) ale po drugie i chyba ważniejsze ze względu na samą radochę z użytkowania to przymiarka i fachowa porada sprzedawcy. Ja mierzyłem chyba 4 komplety zanim trafiłem na odpowiedni. Fajnie jest też na miejscu już po przymiarce usiąść na chwilę na jakieś salonowe moto i sprawdzić czy jest Ci po prostu wygodnie. Myślę że w Warszawie dasz z tym radę też korzystałem z Waszych salonów, na Podlasiu bida w tym temacie :-D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cshamoh 0 Napisano Wrzesień 13, 2013 http://www.martimotos.com/ Sklep w Andorze. Kupilem tam pare rzeczy w marcu osobiscie na miejscu. Jak pewnie wiecie Andora to taki maly raj podatkowy. Graty maja 30% taniej. Wysylaja do PL za chyba €40. Ceny na stronie, to wersja EU, ktora musza z jakis powodow podawac. Na prosbe podaja ceny lokalne i po nich sprzedaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach