Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
yarek72

m 796 abs - wydech wymiana potrzebna pomoc

Polecane posty

jak dla mnie to jest prawdziwa petarda 

A ja mam pytanie odnośnie tego wydechu, czy układ 2-2 nie wpływa negatywnie na osiągi? Normalnie montowany jest układ 2-1-2 z "zaworem" który tutaj jest usunięty.

KGr    1

Decyzje podjalem, nie powiem jaka, koniec tematu ? :) ej no c'mon!

Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

hehe wszystko będzie , ale puki co , po prostu chciałem zameldować w czystko organizacyjny sposób , że temat spełnił swoją rolę i chyba można go  zamknąć

swoją drogą wydech jeszcze nie jest wymieniony , ba nawet nie kupiony ale klamka zapadła wiem co , gdzie i jak , i o to  chodziło

wątpliwości rozwiane , a gdy wydech zacznie grać , filmik powstanie i zarzucę na forum

pozdrawiam

Edytowano przez yarek72

NeX    3

Podepne się do tematu. Nie moge tego nigdzie znalesc. Chodzi mi po glowie wrzucenie wydechu od M1100evo do M796. Pytanie jak dużo z tym roboty. Chodzi mi dokladnie o ten wydech : http://www.hpcorse.com/EN/moto/102/monster-1100-evo. I jeszcze jedno pytanie z tym związane. Sprzęt na zdjęciu nie ma setów pasażera. W M1100 są one montowane pod siedzeniem inaczej niż w M796. Czy jest możliwe wrzucenie setów pasażera z M1100 do 796?

Kamil mówiłem Tobie, że sety nie są potrzebne. Kup żonie monstera i tyle :P

Wydech bombowy, ale sety zepsują efekt!!!

Edytowano przez Tomcio

KGr    1

Widzialem gdzies w necie 796 z kolektorami od 1100evo. 696 ma inny rozmiar rur niz 1100, 796 widac ma taki sam (sa tu tacy co wiedza to na pewno, wiec prosze potwierdzcie lub poprawcie :) ).

Prawde mowiec to sam bym chetnie wstawil wydech z evo do siebie, ale kupic uzywane kolektory to chyba jest niewykonalne... Jak ktos ma to chetnie przygarne ;)

KGr    1

Nie mam cisnienia :) jak sie nikt nie zainteresuje to z przyjemnoscia jeszcze sezon na nim pojezdze :) a jak cos stoi moto w garazu to trzeba cos grzebac :p

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.