desmo milan 0 Napisano Wrzesień 22, 2013 Witam kolegów. Jestem Krzysiek. Jutro prawdopodobnie kupie S4 z 2002r. Miałem kiedyś 750 z 2000r i poza wyciekami oleju był super. Czy s4 ma jakieś słabe punkty albo na co zwrócić szczególna uwagę? Jestem już po wstępnych oględzinach-na pewno jest bezwypadkowy. Czy to dobrze że jest wtrysk paliwa a nie poczciwe gaźniki?? Pozdrawiam i z góry dziękuje za ewentualne rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Wrzesień 22, 2013 Zawitaj do przywitalni. (taka moja dobra rada) Inaczej Twój post będzie omijany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Nie będzie omijany. Rozumiem że chodzi o S4 z Motonity? Masz niedaleko, wpadnij do nas do serwisu, pogadamy. Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez theodor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Wrzesień 23, 2013 Zawitaj do przywitalni. (taka moja dobra rada) Inaczej Twój post będzie omijany co racja to racja, choć dzień dobry warto powiedzieć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ducatista Napisano Wrzesień 23, 2013 co racja to racja, choć dzień dobry warto powiedzieć ;) ...może szlachta z Milanówka nie zna słów - dzień dobry, cześć, dziękuje czy proszę no tak to już niby taaaaaaka Warszawka..... :roll: :razz: :razz: :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Wrzesień 23, 2013 ...może szlachta z Milanówka nie zna słów - dzień dobry, cześć, dziękuje czy proszę no tak to już niby taaaaaaka Warszawka..... :roll: :razz: :razz: :razz: nie ma co się napinać, klega szukał na szybko kontaktu do pomocy przy kupnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach