delta81 0 Napisano Wrzesień 27, 2013 No to co obstawiamy MM, JL,VR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Wrzesień 29, 2013 JL,DP,VR-MM gleba lap3-6 osmiornica przepowiedziala-jadlem wczoraj i po 4tym czy 5tym kawalku mi sie odbilo.Hmmm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 29, 2013 JL,MM , VR Po raz kolejny Polsat $%^@***yyy*(@#ble :!: , wyścig z odtworzenia o 23.00 , na szczęście panowie z platformy się zrehabilitowali i 15 minut po wyścigu oglądamy jeszcze raz :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) Nie wiem jak ja to policzyłem ostatnio, ale źle to policzyłem. Żeby MM nie został mistrzem musi się wyglebić (po ostatnim wywiadzie z nim a propos Pedrosy bardzo kibicuję JL). Bo że przyjedzie 2 razy trzeci i 2 razy czwarty - nie wierzę. Cieszę się, że VR trzeci. Kto wie, może jeszcze wskoczy na trzecie w generalce. Dlaczego znowu problemy z hamowaniem?? Opona? Przecież DP leciał trzeci. No ale z drugiej strony, jak wyglebił, to jeszcze wszyscy jechali razem..EDIT:Doczytałem teraz, że MM uszkodził DP jakiś przewód od kontroli trakcji podczas obcierki i przy odwinięciu chwilę później DP wiadomo.. Ciekawe jak przyjął to MM. Taki skromny i tak głęboko świadomy, że to DP jest numerem jeden i że to DP ma zostać mistrzem.. Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez Shogun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Wrzesień 30, 2013 Poniżej dowód zamachu MM na DP... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Wrzesień 30, 2013 JL,MM , VR Po raz kolejny Polsat $%^@***yyy*(@#ble :!: , wyścig z odtworzenia o 23.00 , na szczęście panowie z platformy się zrehabilitowali i 15 minut po wyścigu oglądamy jeszcze raz :mrgreen: ...jest jeszcze Sport1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 30, 2013 :grin: dobrze obstawiłem hie hie Pedroza bidaczyna :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 1, 2013 Chociaż wydawało mi się, że jest szansa na zwycięstwo DP to z tym kabelkiem jakoś naciągane............może się mylę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Październik 1, 2013 Chociaż wydawało mi się, że jest szansa na zwycięstwo DP to z tym kabelkiem jakoś naciągane............może się mylę? W sensie, że nie przez to wyglebił? Też tak sobie dumałem, ale odkąd mają TCS, to nie bawią się chyba w stopniowe odkręcanie, tylko pewnie 0-1 operują gazem. Taki DP na pewno dobrze radzi sobie bez TCS, tylko musi o tym wiedzieć, że jedzie bez wspomagaczy. A tak pewnie odkręcił jak po każdym zakręcie a tu niespodzianka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 1, 2013 Jak najbardziej ich umiejętności nie podważam, nawet wieczorami sie modle do nich. Mówie tu o faktycznym przerwaniu tego przewodu. Wygladało ............... dobra nie gdybam już. Przepowiadam: teraz Dani pozamiata! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Październik 1, 2013 Dopiero zrozumiałem ;) Niech zamiata, ma przyjeżdżać za JL i przed MM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 2, 2013 Dopiero zrozumiałem ;) Niech zamiata, ma przyjeżdżać za JL i przed MM! Hehe, zamiata, chyba w boxie ;) zawsze będzie za JL i MM :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Październik 2, 2013 Hehe, zamiata, chyba w boxie ;) zawsze będzie za JL i MM :P :thumbup: nie będzie inaczej. 8 lat w fabrycznym zespole Hondy i co? Wiecznie w tle...z całym szacunkiem, ale DP brakuje tego czegoś co ma JL, MM, NC, AE, i inni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 3, 2013 Jak tylko kto dotknie DP zaraz się dużo krzyku robi - toż to miał być przyszły mistrz dorny ....yyy sory hondy ;) na szczęście MM też jeżdzi w Repsolu bo lincz byłby nieunikniony . Wyścigi z tym "gówniarzem" nabrały nowego znaczenia i nie mogę się doczekać następnej rundy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 3, 2013 ....ale DP ma to czego nie ma każdy inny, swoje brzemię; Jego partner z Teamy w MotoGp zostaje Mistrzem Świata ( 69,27) itd....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Październik 3, 2013 ....ale DP ma to czego nie ma każdy inny, swoje brzemię; Jego partner z Teamy w MotoGp zostaje Mistrzem Świata ( 69,27) itd....... właśnie to mam na myśli. Zawsze był i jest tłem dla innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Październik 10, 2013 MM właśnie dostał kolejny, trzeci już karny punkt do kolekcji, za wydarzenie z DP. Tylko że... co z tego? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) Oglądaliście dzisiejszą konferencję? Rozbroił mnie DP - to nie jego sprawa. On był tylko "efektem ubocznym" tego co wydarzyło się pomiędzy MM a zarządem w Aragon. Przecież i tak wszyscy wiedzą, że jest wściekły.. Bardzo spodobała mi się natomiast reakcja JL :) http://www.motogp.com/en/news/2013/Sepang+Press+Conference Edytowano Październik 10, 2013 przez Shogun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach