Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
delta81

GP de Aragon

Polecane posty

Kaz    0

JL,DP,VR-MM gleba lap3-6 osmiornica przepowiedziala-jadlem wczoraj i po 4tym czy 5tym kawalku mi sie odbilo.Hmmm.

JL,MM , VR 

Po raz kolejny Polsat $%^@***yyy*(@#ble :!: , wyścig z odtworzenia o 23.00 , na szczęście panowie z platformy się zrehabilitowali i 15 minut po wyścigu oglądamy jeszcze raz  :mrgreen:

Nie wiem jak ja to policzyłem ostatnio, ale źle to policzyłem.

Żeby MM nie został mistrzem musi się wyglebić (po ostatnim wywiadzie z nim a propos Pedrosy bardzo kibicuję JL). Bo że przyjedzie 2 razy trzeci i 2 razy czwarty - nie wierzę.

Cieszę się, że VR trzeci. Kto wie, może jeszcze wskoczy na trzecie w generalce. Dlaczego znowu problemy z hamowaniem?? Opona? Przecież DP leciał trzeci. No ale z drugiej strony, jak wyglebił, to jeszcze wszyscy jechali razem..

EDIT:

Doczytałem teraz, że MM uszkodził DP jakiś przewód od kontroli trakcji podczas obcierki i przy odwinięciu chwilę później DP wiadomo.. Ciekawe jak przyjął to MM. Taki skromny i tak głęboko świadomy, że to DP jest numerem jeden i że to DP ma zostać mistrzem..

Edytowano przez Shogun

JL,MM , VR 

Po raz kolejny Polsat $%^@***yyy*(@#ble :!: , wyścig z odtworzenia o 23.00 , na szczęście panowie z platformy się zrehabilitowali i 15 minut po wyścigu oglądamy jeszcze raz  :mrgreen:

...jest jeszcze Sport1

Chociaż wydawało mi się, że jest szansa na zwycięstwo DP to z tym kabelkiem jakoś naciągane............może się mylę?

Chociaż wydawało mi się, że jest szansa na zwycięstwo DP to z tym kabelkiem jakoś naciągane............może się mylę?

W sensie, że nie przez to wyglebił? Też tak sobie dumałem, ale odkąd mają TCS, to nie bawią się chyba w stopniowe odkręcanie, tylko pewnie 0-1 operują gazem. Taki DP na pewno dobrze radzi sobie bez TCS, tylko musi o tym wiedzieć, że jedzie bez wspomagaczy. A tak pewnie odkręcił jak po każdym zakręcie a tu niespodzianka..

Jak najbardziej ich umiejętności nie podważam, nawet wieczorami sie modle do nich. Mówie tu o faktycznym przerwaniu tego przewodu. Wygladało ............... dobra nie gdybam już. Przepowiadam: teraz Dani pozamiata!

Dopiero zrozumiałem ;)

Niech zamiata, ma przyjeżdżać za JL i przed MM!

Hehe, zamiata, chyba w boxie ;) zawsze będzie za JL i MM :P

Hehe, zamiata, chyba w boxie ;) zawsze będzie za JL i MM :P

:thumbup: nie będzie inaczej.

8 lat w fabrycznym zespole Hondy i co? Wiecznie w tle...z całym szacunkiem, ale DP brakuje tego czegoś co ma JL, MM, NC, AE, i inni

Jak tylko kto dotknie DP zaraz się dużo krzyku robi - toż to miał być przyszły mistrz dorny ....yyy sory hondy ;) na szczęście MM też jeżdzi w Repsolu bo lincz byłby nieunikniony . 

Wyścigi z tym "gówniarzem" nabrały nowego znaczenia i nie mogę się doczekać następnej rundy

....ale DP ma to czego nie ma każdy inny, swoje brzemię; Jego partner z Teamy w MotoGp zostaje Mistrzem Świata ( 69,27) itd.......

....ale DP ma to czego nie ma każdy inny, swoje brzemię; Jego partner z Teamy w MotoGp zostaje Mistrzem Świata ( 69,27) itd.......

właśnie to mam na myśli. Zawsze był i jest tłem dla innych.

MM właśnie dostał kolejny, trzeci już karny punkt do kolekcji, za wydarzenie z DP.

Tylko że... co z tego? :mrgreen:

Oglądaliście dzisiejszą konferencję? Rozbroił mnie DP - to nie jego sprawa. On był tylko "efektem ubocznym" tego co wydarzyło się pomiędzy MM a zarządem w Aragon. Przecież i tak wszyscy wiedzą, że jest wściekły..

Bardzo spodobała mi się natomiast reakcja JL :)

http://www.motogp.com/en/news/2013/Sepang+Press+Conference

Edytowano przez Shogun

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.