Kaz 0 Napisano Październik 18, 2013 MM boj sie chlopie TC nie dziala na wiatr i gorkodolki Phillip Island JL,DP,VR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 18, 2013 No ciekawie może być :cool: JL,MM,VR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 19, 2013 Widzę, że Lorenzo u Filipa dobrze się ma. Rozjechał towarzystwo ojojojojoj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 19, 2013 (edytowany) Widzę, że Lorenzo u Filipa dobrze się ma. Rozjechał towarzystwo ojojojojoj! Moim zdaniem oszustwo , Jorge miał dodatkowo dociążone przednie koło .... mewą :):) http://youtu.be/8xS528BcZeI Edytowano Październik 19, 2013 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Październik 19, 2013 Można powiedzieć że Lorenzo jechał z ptakiem na wierzchu... :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 19, 2013 ..ale jaja z tymi oponami! Będzie się działo oj będzie! Teraz już wiem dlaczego chłopaki tak przeskoczyli wyniki Stonera. Przy temperaturze 10 stopni nie byłoby tak łatwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 19, 2013 Czyli przymusowa zmiana opon jak w F1 - nono to będą emocje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 19, 2013 Marzy mi się co by odebrano jeszcze trochę elektroniki, wtedy by to było jeszcze lepsze widowisko :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Październik 20, 2013 No to się działo. Myślicie, że JL wiedział, w kogo wali? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 20, 2013 ...i sie robi ciekawie. Liczę dalej na OP. Wiedział, wiedział. Czy: 1. MM dostanie pkt karny za przekroczenie prędkości PitLine? 2. MM dostanie pkt karny za nieprawidłowy wyjazd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Październik 20, 2013 MM boj sie chlopie TC nie dziala na wiatr i gorkodolki Phillip IslandJL,DP,VR[/quot Jestem prorokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 20, 2013 Ale jaja , jakież emocje IIIchaaa ! W końcu Dorna rozruszała te wyścigi . Zmodyfikował bym jeszcze ten wjazd do pit lane nie o wymianę motocykla a samego koła - niech mechanicy mają swoje 5 minut :mrgreen: . Jest to dyskusyjna sprawa kto zawinił podczas wyjazdu Marqueza , MM nie przekroczył lini wyjazdowej a JL również jechał niebezpiecznie blisko .... Oboje moim zdaniem mieli się ku sobie i zagrali niebezpiecznie . Mam drugi dylemat : czy Dani Pedrosa oddał pozycję ?? Dla mnie MM po prostu go wyprzedził - i nie powinno być to zaliczone jako odbycie kary . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 20, 2013 Marzy mi się co by odebrano jeszcze trochę elektroniki, wtedy by to było jeszcze lepsze widowisko :smile: Jestem w 100 % za . wykluczyli byśmy "dzieci Play Station" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 21, 2013 Te jazdy ze zmianą motocykli to jakiś kwas totalny i niewiele brakowało... Horha powinien dostać karniaka Mam drugi dylemat : czy Dani Pedrosa oddał pozycję ?? Dla mnie MM po prostu go wyprzedził - i nie powinno być to zaliczone jako odbycie kary . Oczywiście, że go wyprzedził, powinien być 3ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 21, 2013 Te jazdy ze zmianą motocykli to jakiś kwas totalny i niewiele brakowało... Horha powinien dostać karniaka Oczywiście, że go wyprzedził, powinien być 3ci. Oczywiście, ze Dani oddał pozycje zapytajcie go to sam wam powie jak mocno musiał zwolnic czekając na MM :twisted: Teraz na poważnie. Trochę nie mieści mi się w głowie. Tacy specjaliści od torów, nawierzchni, opon , wyścigów i wszystkiego co możliwe. Gdzie oni nie byli i na czym nie jeździli. I przygniótł ich rok temu wylany asfalt tak ich przygniótł, ze ci ów specjaliści najwyższej marki sprowokowali zdarzenia o których my teraz dywagujemy........... Zastanawia, co byśmy teraz mówili gdyby jednak JL jeszcze szybciej jechał i mocniej zderzył się z MM i on np. zostałby sparaliżowany, a MM straciłby prawa nogę i rękę. O czym teraz byśmy mówili. Mam wrażenie, ze Panowie zafiksowali się już na punkcie " jeszcze większe show". Zaczynają mi najlepsi kierowcy świata na ekranie jak małpki skakać .............. ja tak nie chce. Ja nie chce czytać o zbiórce pieniędzy na jednego czy drugiego Ridera, bo jakiemuś Panu się wymyśliło jeszcze bardziej, bo w tv ponad 300 km/h słabo już wygląda. Nie rozumiem filozofii wyścigów MotoGp zresztą WSBK podobnie............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Październik 21, 2013 Pozycje teoretycznie powinien oddac Vale bo MM juz nie istnial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Październik 21, 2013 Pozycje teoretycznie powinien oddac Vale bo MM juz nie istnial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Październik 21, 2013 Oczywiście, ze Dani oddał pozycje zapytajcie go to sam wam powie jak mocno musiał zwolnic czekając na MM :twisted: Teraz na poważnie. Trochę nie mieści mi się w głowie. Tacy specjaliści od torów, nawierzchni, opon , wyścigów i wszystkiego co możliwe. Gdzie oni nie byli i na czym nie jeździli. I przygniótł ich rok temu wylany asfalt tak ich przygniótł, ze ci ów specjaliści najwyższej marki sprowokowali zdarzenia o których my teraz dywagujemy........... Zastanawia, co byśmy teraz mówili gdyby jednak JL jeszcze szybciej jechał i mocniej zderzył się z MM i on np. zostałby sparaliżowany, a MM straciłby prawa nogę i rękę. O czym teraz byśmy mówili. Mam wrażenie, ze Panowie zafiksowali się już na punkcie " jeszcze większe show". Zaczynają mi najlepsi kierowcy świata na ekranie jak małpki skakać .............. ja tak nie chce. Ja nie chce czytać o zbiórce pieniędzy na jednego czy drugiego Ridera, bo jakiemuś Panu się wymyśliło jeszcze bardziej, bo w tv ponad 300 km/h słabo już wygląda. W Alustralji dosypali do asfaltu takiego zwiru ze zrywa gume jak papierscierny -kangurom dupe zapala. Nie rozumiem filozofii wyścigów MotoGp zresztą WSBK podobnie............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Październik 25, 2013 ...i sie robi ciekawie. Liczę dalej na OP. Wiedział, wiedział. Czy: 1. MM dostanie pkt karny za przekroczenie prędkości PitLine? 2. MM dostanie pkt karny za nieprawidłowy wyjazd? Co do wyjazdu to Yamaha złożyla wczoraj protest w tej sprawie - będą się domagać tego punktu dla MM. Dziś spotkanie. Wiedzą, co robią.. Swoją drogą chciałbym zobaczyć jak MM przebija się przez całą stawkę. Niezły byłby z tego on-board. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 25, 2013 ...........zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach