the12 0 Napisano Listopad 25, 2013 Witam serdecznie Mam pytanko do czego to bądź co to było nasyiete gdzieś pod zegarami na taką blaszkę :) Sory za kiepskie foto sie kurw... przeswietliło Mam też bardziej trywialne pytanie cz żeb odjechać przednim kołem z widelcami trzeba tylko srubę z góry i górną półkę odkręcić ?? Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) Witam serdecznie Mam pytanko do czego to bądź co to było nasyiete gdzieś pod zegarami na taką blaszkę :) Sory za kiepskie foto sie kurw... przeswietliło Mam też bardziej trywialne pytanie cz żeb odjechać przednim kołem z widelcami trzeba tylko srubę z góry i górną półkę odkręcić ?? Pozdrawiam serdecznie 8 śrubek z boku półek i przód wylatuje. Edytowano Listopad 26, 2013 przez picek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Listopad 29, 2013 OK tak myślałem ale upewnic się zawsze warto DZIĘKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach