Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
bartiquan

M750 POTRZEBNA OPINIA

Polecane posty

Cześć

Jeśli się nie mylę, to jak szukałem Monstera dla siebie - ten był na sprzedaż (listopad 2010)

To powinno dać Ci do myślenia ;)

Porządne egzemplarze nie stoją i nie są tanie.

To dotyczy nie tylko Ducati, przecież z samochodami jest identycznie.

Nie mówię, że jest zły, krzywy itp.

Trzeba go zobaczyć, posłuchać, a najlepiej gdy to zrobi ktoś, dla kogo dźwięk silnika, to nie "panewki" ;)

Zasada jest prosta:

Kupisz szybko - dużo włożysz lub wdepniesz w minę, którą potem będzie ciężko sprzedać.

Oczywiście - wyjątki się zdarzają

1 na 1000 ;)

Gdyby ktoś znał ten sprzęt, to chyba przez 3 lata już by go ktoś "od nas" miał  :roll:

Nie jesteś tutaj pierwszym poszukującym Monstera ;)

Ale ten gosciu ma go 2 lata wiec jak moze chciec go sprzedac od 3 o.O

Ja tylko mówię, że 3 lata temu widziałem go na sprzedaż. Właściciel mógł się zmienić, ale to raczej nikt stąd.

Dlatego niewielka szansa, żeby ktoś z nas oglądał to moto i coś więcej niż zdjęcia w necie wiedział.

kiedy sam szukalem monstera dla siebie poczatkiem roku ten rowniez byl wystawiony na sprzedaz :)

Był kiedyś wystawiony we Wro przez gościa, który sprzedaje dziwne Monstery. Aktualnie ma złotego S4 na Allegro.

Miałem go nawet obejrzeć dla jednego z forumowiczów ale zdążył się sprzedać...

wwk    0

Jakaś ściema. Gość pisze, że przejechał nim sezon bezawaryjnie. To pewnie jakiś samuraj przebrany za włoszkę ;)

dzieki wielkie ! to jeszcze o tego bym sie zapytal, bo mam blisko http://tablica.pl/oferta/ducati-monster-600-CID5-ID3Ke1D.html#8969f06236

Również już "trochę" stoi. Te napisy na zbiorniku, to dla niedowidzących chyba ;)

Nie ma co oczekiwać nówki po 13-letnim moto, ale są o wiele bardziej ... hmmm...ładne sztuki. Cena nie bierze się "znikąd" ;)

BTW - co to znaczy: "mam blisko" ?

Nie masz miejscowości w profilu, a to mogłoby ułatwić niektóre sprawy ;)

Zegary wyglądają na prawidłowe - 600tki z końca produkcji modelu (a rocznik na to wskazuje) posiadały już te zegary które potem były stosowane w 620tkach.

Zegary wyglądają na prawidłowe - 600tki z końca produkcji modelu (a rocznik na to wskazuje) posiadały już te zegary które potem były stosowane w 620tkach.

no nie, 620ki maja wyswietlacze i elektryczne zasilanie predkosciomierza, 600ki mechaniczne zegary, tylko z wygladu podobne

Wlasciwie to nawet z wygladu nie sa podobne

To pech! Ja chcę sprzedać pewniaka, a nikt nie chce kupić... ;)

ja mam podobny problem

Panowie a coś więcej na temat tych pewniaków?? 

@Vojciech

W Powitalni pisałeś o M600.

Korkir ma M1100, a ropuch15 - ST2 - widać to w profilach. ;)

Zmiana opcji ?

Może podaj kwotę, to jako sąsiadowi coś podpowiem - na PW ;)

Panowie a coś więcej na temat tych pewniaków?? 

A co chcesz wiedzieć?

2010, przebieg coś ponad 22k

Co roku wymieniany olej z filtrem,filtr powietrza, płyny w hamulcach i sprzęgle, opony. tarcze cierne sprzęgła...

Co dwa lata robione paski, luzy, klocki...

Co zostało w nim zmienione? Barrrdzo dużo. Jest gdzieś na forum lista (tylko dodaj kilkanaście pozycji... :twisted:  ).

A ze sprzedażą to trochę żartowałem. Za dużo kasy i serca włożyłem i wiem ,że nawet części nie odzyskam  :mrgreen: .

Tak więc: dożywocie  :mrgreen:

Pytałem ponieważ na giełdzie nic nie widziałem a i w wątkach też się nic nie rzuciło w oczy. Co do profili, ok mój błąd koledzy posiadają sprzęty na daną chwile jak dla mnie po za zasięgiem i kręgiem zainteresowań które się nie zmieniły czyli m600, m800 tutaj pytanie o 750 więc ciekawość mnie przywiodła. Myślałem o budżecie do 8k powyżej tej kwoty  zacznie się poważna rozkminka. 

Do 8k to możesz rozważać jedynie M600 bądź jakieś starsze M750 mi się wydaje. M800 w tej cenie nie widziałem :) Powyżej 10k gruba M800 stoją :) z tego co niedawno badałem z ciekawości.

Szczególnie, że M800 jest mało. Więcej S2R.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.