sufitowski 0 Napisano Czerwiec 24, 2017 Masz na myśli motormanie 1-2 lipca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
endriu1606 0 Napisano Czerwiec 25, 2017 ...na każdej impezie na torze jest dużo dukatów a organizator to nie tylko motormania, jest jeszcze cr moto,dusznteam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skulek 0 Napisano Czerwiec 25, 2017 (edytowany) W Olsztynie 1sz ;) Edytowano Czerwiec 25, 2017 przez Skulek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Lipiec 2, 2017 (edytowany) nasze społeczeństwo wyraźnie wzbogaciło się w ostatnich latach, motocykli przybywa, i pośród całej masy, często żeby wyróżnić się ludzie kupują coraz więcej motocykli, które do tej pory uważane były za "niszowe", takich które uważane były za wyjątkowe, i przede wszystkim, na które nie było nas stać. Nie wiem jak Wy, ale moim zdaniem uwzględniając nawet ogólny wzrost liczby motocykli, w stosunku do napotykanej liczby jednośladów, obiecnie znacznie więcej i częściej widzę motocykli takich marek jak BMW, czy Ducati. Obecnie każdy "prawdziwy" mototurysta wiezie siebie na wielkim BMW GS, prawdziwy chopperowiec zmienia swoją japońską "podróbę" na tego prawdziwego, stalowego Harleya, a miejski indywidualista lub szybki sportowiec wskakuje na Triumpha albo Ducati. Zwykła "japonia" już nie robi na nikim wrażenia. Jeszcze kilkanaście lat temu w moim kilkudziesieciotysięcznym mieście znałem wszystkie motocykle, teraz nie jestem już w stanie nawet porachować ile jest w okolicy Ducatow (pomijając trzy moje ;) ). To samo z torami, kilka lat temu trackday'e były raz na miesiąc - raz na półtora, i przyjeżdżało kilkanaście-kilkadziesiąt motocykli... teraz torów przybywa jak grzybów po deszczu, treningi są co tydzień, i pełne ludzi. Ludzi stać na takie wydatki, to się bawią. Podsumowując moje żale, jestem zdania, że i tak nie porach.ujemy wszystkich Panigalów, bo jest ich dużo, i będzie coraz więcej :) Pozdrawiam Edytowano Lipiec 2, 2017 przez Groszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 3, 2017 Trzeba się pospieszyć z kupowaniem, bo jak słuchy mnie doszły, H-D kupił Ducati- a to jak dla mnie nie wróży nic dobrego- wspominając historię Buella..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach