Franz 0 Napisano Luty 24, 2014 Nie będzie lepiej. Australia to jeden z najlepszych torów dla Ducati. W jednym wyścigu mamy najszybsze okrażenie w drugim tylko Suzi była szybsza i co.......? Cała praca zawodnika zniweczona na prostej bo Vmax nie wystarcza. W Hiszpani za miesiąc bedzie tragedia co zyskają to stracą! Uwazam, że motocykl jako konstrukcja jest wysmienity, ale.................rozjeżdża nas stara konstrukcja silnika Suzuki. Ducati ma wygrywać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Luty 24, 2014 Nie będzie lepiej. Australia to jeden z najlepszych torów dla Ducati. W jednym wyścigu mamy najszybsze okrażenie w drugim tylko Suzi była szybsza i co.......? Cała praca zawodnika zniweczona na prostej bo Vmax nie wystarcza. W Hiszpani za miesiąc bedzie tragedia co zyskają to stracą! Uwazam, że motocykl jako konstrukcja jest wysmienity, ale.................rozjeżdża nas stara konstrukcja silnika Suzuki. Ducati ma wygrywać! Mówisz ,że rozjeżdż nas stara konstrukcja silnika Suzuki :) ale widziałeś co się stało w 2wyścigu :) chyba za mocno go podkręcili :) Nie można być pesymistą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 24, 2014 Giugliano i Davies mówili o problemach z elektroniką i problemem przyczepności na ostatnich 7 okrążeniach. Giugliano powiedział, że jechał na 70% możliwości, a i tak świetnie trzymał tempo. Piloci i zespół są zadowolenie z postępów i potencjału motocykla, pozwala to optymistycznie patrzeć na rozpoczynający się sezon. Ja jestem dobrej myśli i trzymam kciuki za "naszych" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) Na moje amatorskie oko to Giugliano miał duże szanse na podium w pierwszym wyścigu , lecz niepotrzebnie 3/4 dystansu tak nerwowo czaił się za Melandrim , jakby cały czas próbował go za wszelką cenę wyprzedzić , za mocno zszargał opony . Myślę że po kilku próbach ,skoro Marco trzymał tepo mógł po prostu czaić się za nim i oszczędzać opony . Kilka kółek przed końcem na lepszych laczkach po prostu odjechać ;) . Davide ma zaj...ty potencjał lecz musi się uspokoić . Mówił o utracie przyczepności kilka kółek przed końcem .... Konkurencja coraz mocniejsza , nie ma dominacji Ducati ale trzymamy się czołówki ... Czy to wystarczy :roll: ? Ciężko A Suzuki ? Kiedy w 2 wyścigu silnik wybuchł ulżyło mi :mrgreen: , bo aż się wystraszyłem co Yoshimura dokonała za modyfikacji że Laverty pojawił się znikąd , przejechał koło prowadzącej trójki i znikł :wtf: (race 1 ) . Mam nadzieję że przesadzili z podkreceniem i jednak trzeba będzie ograniczyć moc Suzy na nastepne wyścigi - i tej wersji sie bedę trzymał :mrgreen: :mrgreen: Edytowano Luty 24, 2014 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 24, 2014 Wygrywać, rozjezdżać do znudzenia :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 25, 2014 Ale pięknie wybuchł silnik Suzuki, szkoda, że nie było wybuchów innych silników konkurencji... to byłby widok, Duca jedzie sobie na luzie, a tu bubu... Aprilka pada, następne buuu, i Kwaki się rozlatują, po czym Guliamo zrobiwszy końcową rundę na jednym kole -wygrywa wyścig hehehehe.... pomarzyć chociaż warto :mrgreen: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Luty 25, 2014 Wiadomo fajnie by było jak by Ducati wygrało ale z drugiej strony wole na podium Suzuki niż Kawasaki itd. bo jest tam troche naszego POLSKIEGO akcentu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Luty 26, 2014 Nie będzie lepiej. Australia to jeden z najlepszych torów dla Ducati. W jednym wyścigu mamy najszybsze okrażenie w drugim tylko Suzi była szybsza i co.......? Cała praca zawodnika zniweczona na prostej bo Vmax nie wystarcza. W Hiszpani za miesiąc bedzie tragedia co zyskają to stracą! Uwazam, że motocykl jako konstrukcja jest wysmienity, ale.................rozjeżdża nas stara konstrukcja silnika Suzuki. Ducati ma wygrywać! Prawda czasu prawda ekranu dzisiaj czworki tez potrafia z winkla na poslizgu wyjsc to juz nie tylko patent Duki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach