Bagi 0 Napisano Marzec 26, 2015 Powoli ale do przodu ;-) Piasta prawie skończona, trzeba tylko dopieścić krawędzie i może iść do lakierowania: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 26, 2015 mmm... :mrgreen: majstersztyk już nie mogę się doczekać efektu finalnego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Marzec 26, 2015 Ale sie zapowiada petarda!<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 26, 2015 Ależ to będzie cacko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 26, 2015 Co za wariat :clap: :crazy: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Kwiecień 14, 2015 I tak podsumowując Bagiego i jego motocykla: na moto targach Wrocławskich pierwsze miejsce w swojej kategorii na targach motoryzacyjnych w Poznaniu pierwsze miejsce w swojej kategorii Teraz to nasi koledzy z motomaniax którzy tak bardzo krytykowali projekt to chyba muszą maść na ból du.... kupić :smile: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Kwiecień 15, 2015 Ja tam zawsze krzysiowi powtarzam że ma marną podróbę [xxx]*, i że inaczej się takie rzeczy robi, i w ogole niech się zajmnie czym innym: "jakieś modele do składania, kultura fizyczna, może wycieczka zagraniczna, albo kariera polityczna" :twisted: *- wstaw dowolną nazwę firmy klepiącej "n" projektów rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Sierpień 6, 2015 Dopadła mnie homologacja, zatem Helepolis dostanie nowe końcówki :wink: Jedna już jest, druga mam nadzieje niebawem, już nie mogę się doczekać jak to będzie gadać :smile: Gran San Bernardo 2469m zdobyta czyli 120 po winklach: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 6, 2015 No i musi się znęcać z samego rana, człowiek w fabryce siedzi, a ten tu jakieś 120 po winkach :-| heheh zazdroszę pozytywnie :wink: :grin: z zardem będzie przech.j! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Sierpień 6, 2015 Niezły szpej! A te wydechy to jak dla mnie dzieło sztuki, pięknie zrobione! Klimat i linia motocykla niesamowite! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Wrzesień 12, 2015 Cały dzień roboty i dopasowane tytanowe wydechy Zarda ;-) Mają katalizator i dbkillery czyli jest cicho i legalnie ale łatwo to można wyjąć i wtedy zaczyna się zabawa :-) i filmik ale z sokowirówki, zatem dźwięk słaby: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach