hmersky 0 Napisano Maj 26, 2011 no ja już pokazywałem ale sobie wyglancowałem potworka to pokaże raz jeszcze :P :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Maj 26, 2011 No mały pokaż się światu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Maj 26, 2011 Na ulice wyjechał sam czy wypchłeś ?? xD Fajny fajny <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Maj 27, 2011 ja bym na Twoim miejscu MAT małego światu nie pokazywał :lol: 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 27, 2011 Qwa Teusz, ale chicken stripy na pół koła :? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Maj 27, 2011 cziken co?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 27, 2011 cziken co?! :lol: :lol: :lol: no kurczak z KFC :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Maj 27, 2011 Translate please !! :roll: :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 27, 2011 No nie róbcie jaj, wielkanoc już za nami :lol: Gógel translate tłumaczy to jako "taśmy z kurczaka" :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fadi 0 Napisano Maj 28, 2011 Też nie jestem pwien czy mój tok rozumowania jest słuszny ale widze to tak: -Chicken jak tchórz w anglojęzycznej nomenklaturze -strip jak taśma a że na kołach to pewnie chodzi o niezamknięte opony... :) Tyle, że w 695 na standardowych wydechach nie kuta nie da sie zamknąć opony Popraw mnie Delta jak sie pogubiłem w toku myślenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 28, 2011 Chiken strip - zawsze spotykałem się z tłumaczeniem jako "Pasek strachu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 28, 2011 Popraw mnie Delta jak sie pogubiłem w toku myślenia :D Tak,tak o to chodziło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Maj 30, 2011 uffff dobrze ze nie wrzucilem fotem mojego motonga od tylca :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 30, 2011 uffff dobrze ze nie wrzucilem fotem mojego motonga od tylca :lol: Bo byłoby widać, że papierem ściernym pojechana? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Maj 30, 2011 nie no kupilem na alledrogo taka juz podjechaną! Do tego w zestawie byly zjechane slidery! Wszytko razem + 7 do lansu i + 39 do szacunu! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek 0 Napisano Maj 31, 2011 Ok, to teraz pora na mnie i na mojego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Maj 31, 2011 ...nooo ładnie puszczone górą termisy.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yang 0 Napisano Czerwiec 1, 2011 Witam, ja jeszcze nie pokażę, ale pochwalić się muszę bo nie wytrzymam... ...tak się ułożyło, że zrobiłem sobie dzień dziecka i właśnie przed paroma godzinami stałem się dumnym posiadaczem Monstera 620 z 2002 roku!! :D Wrzucę jakieś foto jak tylko go umyję choć z grubsza. Wymaga włożenia jeszcze paru złotych na start, ale jest już mój!! :twisted: W tym miejscu wielkie podziękowania dla wszystkich którzy mi pomagali w poszukiwaniach, a największe chyba dla 748Duc, który dziś poświęcił kupę czasu i nawinął specjalnie trochę km, żeby wyoglądać i ocenić już MOJEGO M620. Mój Monster... ale to pięknie brzmi :) będę sobie powtarzał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 1, 2011 No to witamy w Klubie Monsterów :D Życzę ciągłego banana na twarzy :mrgreen: Gratulacje i najlepszego z okazji Dnia Dziecka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArturN 0 Napisano Czerwiec 1, 2011 yang gratulacje :) z własnego 1000km doświadczenia moge powiedzieć banan Ci z twarzy nie zejdzie :lol: pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yang 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 Po wstępnym myciu, na zrobionym przed wyjściem do pracy na szybko zdjęciu wygląda tak: W porównaniu do większości motocykli koleżanek i kolegów nie mam się co prawda czym chwalić, ale JEST MÓJ :D Co jest w tych Ducatach, że 32 letni chłop cieszy się jak dziecko...? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 2, 2011 Gratuluję zakupu i zawziętości w poszukiwaniach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 bardzo ładny :clap: i naklejka na zbiorniku :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 Co jest w tych Ducatach, że 32 letni chłop cieszy się jak dziecko...? :) To nie w ducu, to w Tobie! :twisted: Gratuluję!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 Fajny motong. Ta nalepka.. heh dopiero teraz rozwiała moje wątpliwości. Mam taką samą na ogonie, była już jak przywiozłem motocykl, myślałem odlepić, nie odlepić, odlepić, nie odlepić.. Jest tam cały czas, a Twój bak mnie olśnił, że to niekoniecznie musi znaczyć ze leję na ducati (co mnie właśnie bardzo zastanawiało ;) ), tylko leję do ducati 8-) A to lekko różnica jest hehe.. Że tez to do mnie wcześniej nie dotarło :D Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach