delta81 0 Napisano Czerwiec 28, 2011 siema to drugi w rodzinie wczesniej byl 750 caly czarny tego mam od 2005 roku niezamierzamy sie rozstawac:) C:\Users\MARCIN\Pictures\ducati\2 maja 2011 033.JPG C:\Users\MARCIN\Pictures\ducati\2 maja 2011 033.JPG C:\Users\MARCIN\Pictures\ducati\2 maja 2011 033.JPG Marcinie to już drugi post w którym załączasz takie fajne fotosy :D , ale żebyśmy je widzieli, to musisz je załączyć ;) Pod oknem treści wiadomości masz "Przeglądaj" wybierasz zdjęcie z kompa i niżej masz "Dodaj". Wysyłasz wiadomość i ju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcin_1000s 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 Witam DOBRA RADA :D a oto i On :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 Noo - teraz coś tu widać :lol: Bardzo ładna maszyna - i 1000DS (witaj bliźniaku ;) ) I kiera taka sama jak u mnie :D Do kompletu dołożyłbym to: http://allegro.pl/show_item.php?item=1671913320 W setach widzę pozostałości po carbonowych osłonach tłumików - tak ma być, czy po osłonach tylko tyle zostało ? Może watro pokazać trochę docisku sprzęgła... ;) No i ten ogon... :roll: ale to już kwestia gustu...Tobie się podoba i jest OK. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcin_1000s 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 Dzieki :D (blizniaku) jak mowia tubylcy to najlepsze silniki Ducati chlodzone powietrzem:) blotnik i pare gadzetow w planie zakupu:) miedzy innymi Boberek carbon a propos sprzeglo mam otwarta pokrywe oczywiscie carbon,docisk orginalny jak narazie foty wrzuce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 mam otwarta pokrywe oczywiscie carbon No właśnie na fotkach jest carbon, ale pełna. Też myślę nad "carbonowaniem" swojego, ale na razie są ważniejsze sprawy... :( Osłony pasków mam zaklepane, osłony tłumików i kominy czekają na zdobycie kolektora, bo ten przerabiany układ 2w1 mi nie leży ;) Chyba zimą będę szukał błotnika i osłony sprzęgła, które już się kończy (będzie okazja do zmiany docisku może ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcin_1000s 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 mam druga otwarta zadko uzywam wydaje mi sie ze sprzeglo wolniej sie zuzywa ale to moze tylko moje odzucie:) jezeli potrzebujesz jakies czesci to moge pomuc w Anglii jest wszystko nowe i uzywane moge sie rozejrzec :D czesto nowe tansze od uzywanych no i czesto odreki ostatnio wymienialem paski i plyny 2 godzinki i w droge:)Ducati Manchester polecam:) w Polsce w 2006 czekalem miesiac na mojego bolida nigdzie nie bylo paskow do 1000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 mam otwarta pokrywe oczywiscie carbon No właśnie na fotkach jest carbon, ale pełna. Też myślę nad "carbonowaniem" swojego, ale na razie są ważniejsze sprawy... :( Osłony pasków mam zaklepane, osłony tłumików i kominy czekają na zdobycie kolektora, bo ten przerabiany układ 2w1 mi nie leży ;) Chyba zimą będę szukał błotnika i osłony sprzęgła, które już się kończy (będzie okazja do zmiany docisku może ;) ) Biały gdzie zdobyłeś osłony pasków i jakie? Kratownica czy pleksi..? no i jaka cena hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 Osłony pasków mam zaklepane u jednego koleżki ;) Nabył Multi 1000DS z pełnymi carbonowymi (jak marcin wyżej), a miał swoje nówki. Cena ? - Hmm - sam nie wiem, o tym jeszcze nie rozmawialiśmy :lol: - ważne, że obiecał czekać aż będę wypłacalny. I tak nas zima dopadnie... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 A to mój Potwór... już wkrótce wstawię nowe zdjęcia, po przeróbkach...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 Woow - Husky - co to za "piszczałka" zamiast wydechu ?? :lol: Po drugiej stronie też tak masz ? Pokaż foty !! I jaki wyświecony...qr....to mój wygląda, jak po zimowaniu w piwnicy, mimo, że umyty :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 Woow - Husky - co to za "piszczałka" zamiast wydechu ?? :lol: Po drugiej stronie też tak masz ? Pokaż foty !! I jaki wyświecony...qr....to mój wygląda, jak po zimowaniu w piwnicy, mimo, że umyty :roll: Widziałem i słyszałem co takie "piszczałki" potrafią - pierwszy raz bolały mnie uszy ;) Respecto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 Woow - Husky - co to za "piszczałka" zamiast wydechu ?? :lol: Po drugiej stronie też tak masz ? Pokaż foty !! I jaki wyświecony...qr....to mój wygląda, jak po zimowaniu w piwnicy, mimo, że umyty :roll: Proszę o to zdjęcie o które prosiłeś... jeszcze stare blachy...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 A tu zdjęcie kolektorów po przepalaniu... przyznam szczerze, że potem miałem wyrzuty sumienia, że go tak przeciągnąłem...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 No wygląda toto niepozornie - ale skoro Bern mówi, to pewnie wie :D Posłuchałbym chętnie tych "piszczałek" na żywo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 A co do czyszczenia lakieru jak i innych części motoru polecam produkty firmy Meguiar's Ultimate... mega efekt...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 No wygląda toto niepozornie - ale skoro Bern mówi, to pewnie wie :D Posłuchałbym chętnie tych "piszczałek" na żywo ;) Jestem z Poznania i mieszkam na Kosmonautów...:) także jak będzie okazja to możemy się zgadać...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 A oto i mój potwór :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 jak będzie okazja to możemy się zgadać...:) Jak dla mnie to i bez okazji możemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 jak będzie okazja to możemy się zgadać...:) Jak dla mnie to i bez okazji możemy :D Wszystko pięknie ładnie... ale czasu na razie jest mało.... zapieprzam w robocie, bo zależy mi na piątkowym wyjeździe do Koła... na ten zlot międzynarodowy... jak coś to zapraszam....:) jak nie to w następnym tygodniu możemy się zgadać...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 29, 2011 Spoko - żeby już nie robić OT - mamy nr komórek w profilach ;) to się zgadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 A oto i mój potwór :) Kozak...:D Podoba mi się bardzo... ale pomyślał bym o całkowitym odsłonięciu koła i zrobić wydech podobnie jak w Streetfighterze http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... 80&bih=709 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Czerwiec 30, 2011 No wygląda toto niepozornie - ale skoro Bern mówi, to pewnie wie :D Posłuchałbym chętnie tych "piszczałek" na żywo ;) Jak bys chciał to Ci takie identyczne piszczałki moge opchnac ;) Zdemontowalem z 600 jakis czas temu... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 30, 2011 Jak bys chciał to Ci takie identyczne piszczałki moge opchnac ;) Zdemontowalem z 600 jakis czas temu... ;) Dzięki - i tak byłby potrzebny kolektor. A jak już będę miał kolektor to założę kominy, które czekają w piwnicy :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcin_1000s 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 siema ogladalem dzisiaj Twojego bolida ;) wydech podwojny by sie przydal chociaz jakbys zapodal sama koncowke jakas podrasowana to terz by bylo spoko :D a co do setow to tak ma byc :D orginalne oslony sprzedalem te obmyslilem i robilem sam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 1, 2011 jakbys zapodal sama koncowke jakas podrasowana to terz by bylo spoko :D ta co jest - jest "podrasowana" ;) Ale się rozchodzi o to, że kolektor mam zmieniony (tak już kupiłem), i nie mam możliwości założenia tłumika po drugiej stronie. :cry: P.S. Jakby Ci wpadł w UK w ręce kolektor do 1000 (podobno od 900 też podejdzie) to daj znać, bo na Allegro desperaci wystawiają po np. 400 zł :o :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach