Fifi 0 Napisano Wrzesień 3, 2011 Nie dość że moto piękne to jak w garażu jest poukładane! Szacun :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slabypromil749 0 Napisano Wrzesień 3, 2011 ładny sprzęcik, widziałem i zachwycałem się w żerkowie :) ostatnio oglądałem fotki ze zlotu w poszukiwaniu pomysłu na lusterka. zauważyłem,że masz założone jedne z tych, w/g mnie kwalifikujących się do kupienia. jak się sprawdzają? widać coś w nich? są całe metalowe? czy same opadają w dół, czy masz po prostu tak ustawione? dzięki z góry za opinie ;) naprawdę zacna sztuka :D Lustra są ok, nie wszystko ale troszkę widać, są matowe ( nie wiem czy były od nowości, takie już kupiłem) nie opadają tak są ustawione. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Wrzesień 3, 2011 Przepiękny! A jak by mu tak jeszcze wypolerować kolektory, wywalić "krowi żołądek" i skrócić tył to w zupełnie idealny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 4, 2011 A to mój, wyczyszczony i troszkę obwieszony. Pstryknalem fotki w Zerkowie i mam Twoje moto na tapete ! Pikny jest ! Congratulation ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulfa 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 W ramach tego ,że Monsterek ma mało zdjęć musiałam trochę pogrzebać żeby coś znaleźć ... Nie są to ujęcia na których Monsterek jest wypolerowany i wyczyszczony :oops: . Jak pisałam wcześniej, na razie bez modyfikacji .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 5, 2011 Łeee tam - a gdzie wersje "naked" ??? I Monsterek w "pełnym rynsztunku"...i dżokejka... :lol: :lol: :lol: Dobrze, że chociaż promujesz markę na zlotach ;) Ładny, ładny ;) :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Wrzesień 5, 2011 zgrabniutka i filigranowa ta szósteczka :) w zasadzie tak jak jej delikatna pani ;) , miłego ujeżdżania i bezpiecznych powrotów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 Bardzo ładny Monster na 696 choruje :oops: Gratuluje lewa w góre! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 6, 2011 Ładny monsterek i urocza kierowniczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Bardzo ładna ...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 Obiecane fotki fat-bara z poślizgiem ale są... Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 Fajna :) Ogólnie fajne moto :) Miał być kolejny żenujący żart na temat "nieruchomosci" Twojego Monstera, ale tym razem odpuszczę 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 Miał być kolejny żenujący żart na temat "nieruchomosci" Twojego Monstera Dlaczego żart, przecież stoi nieruchomo, widać na zdjęciu. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 10, 2011 Zdjęcie z definicji uchwyca bezruch. Nawet złudzenie dynamiki jest tylko złudzeniem. W rzeczywistości to dwuwymiarowy, nieruchomy obraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 Sam chciałem napisać, że znów pokazuję wam Monstera w bezruchu... Theoś przyznaj że dobrze wykonany panning motocykla na torze pozwala pokazać ruch .... ale to nie w moim :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 Zdjęcie z definicji uchwyca bezruch. Nawet złudzenie dynamiki jest tylko złudzeniem. W rzeczywistości to dwuwymiarowy, nieruchomy obraz. Theo jak zwykle. Niezawodna encyklopedia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PtaS4iek 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 Hej! Taka tam moja grzechotka,nawtykałem map, lansu :) Jakby ktoś "miał chęć" na moje moto to zapraszam , niech się odezwie :)PS: Wilu w końcu zap...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Wrzesień 21, 2011 nooooo, to ja rozumiem :) widać,że wsadziłeś mnóstwo pracy w sprzęta, o kasie nie wspominając ;) pozdrawiam, no i oczywiście zapraszam przy najbliższej okazji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Wrzesień 22, 2011 Hej! Taka tam moja grzechotka,nawtykałem map, lansu :) Jakby ktoś "miał chęć" na moje moto to zapraszam , niech się odezwie :)PS: Wilu w końcu zap...:) Czyli nie na darmo przelala sie ta woda :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerlst 0 Napisano Październik 2, 2011 Nowa fota, po zarejestrowaniu, po złożeniu (był mały dzwon), po serwisie... z właścicielem czyli ze mną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 6, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 6, 2011 Tomtom jak Ci się podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Październik 6, 2011 Tomtom jak Ci się podoba? Powiedz mi.. czy Ty masz jakis kontakt do moderatora?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 7, 2011 Tomtom jak Ci się podoba? Powiedz mi.. czy Ty masz jakis kontakt do moderatora?! Ja nie, ale Ty masz blisko do Fali :P A co Tom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Październik 7, 2011 Tomtom jak Ci się podoba? Powiedz mi.. czy Ty masz jakis kontakt do moderatora?! Ja nie, ale Ty masz blisko do Fali :P A co Tom? No jak to co?! Trzeba zdjecia tej czarnej padliny usunąć i dać bana na minimum 100 dni właścicelowi! 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach