Kriss85 0 Napisano Maj 29, 2012 Na życzenie i z błogosławieństwem KGr-a :twisted: http://imageshack.us/g/135/image419.jpg/ musze powiedziec ze ten kto to malowal to chyba troche sie napracowal, efekt jest super, szczegolnie pochwala sie nalezy za specjalnie zdrapany lakier, super to wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Maj 29, 2012 Jestem ma tak, brakuje mi tylko zdjęcia całości motocykla z boku, boku/góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 30, 2012 Dzieki, milo slyszec ze komus podobaja sie efekty mojej (ale oczywiscie nie tylko mojej!) pracy :) brakuje mi tylko zdjęcia całości motocykla z boku, boku/góry. Troche za plecami br3b'a wrzuce w takim razie jeszcze dwie "gornoboczne" fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Maj 30, 2012 Nooooo, o to Polska walczyła. Jestem usatysfakcjonowany ; D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 30, 2012 :clap: :clap: :clap: KGr ! br3b gratuluje ;) ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
him749 0 Napisano Maj 30, 2012 A to ja pokaże swojego potworka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Maj 30, 2012 No no, jest klasa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Maj 30, 2012 Rozkleiłem się :twisted: Pogłaszczę dzisiaj bestyję i opowiem, jacy byliście dla niej mili 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 30, 2012 Dzieki, milo slyszec ze komus podobaja sie efekty mojej (ale oczywiscie nie tylko mojej!) pracy :) brakuje mi tylko zdjęcia całości motocykla z boku, boku/góry. Troche za plecami br3b'a wrzuce w takim razie jeszcze dwie "gornoboczne" fotki. Szacuneczek dla ręcznej roboty KGr Jestem bardziej niż pod wrażeniem. Dobrze wiedzieć że mam tu takiego magika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 30, 2012 Naprawde kawał dobrej roboty szkoda że KGR tak daleko mieszkasz bo dał bym ci moje monstrum do zrobienia napisu itp.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Maj 30, 2012 szkoda ze tak daleko mieszkasz, chciałbym to z bliska zobaczyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Moja bestya :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Smakowita! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Super sie prezentuje ;) najlepsze monstery to monstery w czarnej ramie :D szkoda ze takiej nie mam :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieron 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Piękna maszyna...niepowtarzalny charakter! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mario 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Słońce na chwilkę wyszło, a że był umyty i nabłyszczony więc "wyjąłem Zorki 5 i zrobiłem kilka zdjęć" :) Oto mój Toruk Makto. :o :o :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Czerwiec 3, 2012 Jest kawał bydlaka :) Jak kiedyś będę bogaty, i będę kupować to co mi smakuje, a nie jest najtańsze, to kupie se jakiegos s4r, bo monowahacz to moc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mario 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 plpt - życzę ci tego, oby jak najszybciej:). A najlepiej jakbyś mógł dodatkowo zostawić sobie 620kę. Na miasto jest dużo fajniejsza. S4R bardzo się męczy w korkach i przy małych prędkościach. Za to w w trasie a zwłaszcza w winklach jest piekło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Jakieś tam porównanie mam, bo na codzień śmigam też sv1000s ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 W moim stalym plenerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 6, 2012 Słońce na chwilkę wyszło, a że był umyty i nabłyszczony więc "wyjąłem Zorki 5 i zrobiłem kilka zdjęć" :)Oto mój Toruk Makto. :o :o :o :o Oficjalnie Ci zazdroszcze, zwlaszcza ze tez jestes z Wrocka. Piekny ten S4R... jako baza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Jako ze pracowalem dzisiaj pracowicie na miescie.. moim oczom i uszom ukazal sie fajny zolciutki dukat... Czy to nie jest ktorys z rodziny monsterkow? Wydaje mi sie ze mial suche sprzeglo.. jako ze wydawalo specyficzny dzwiek.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 to jest Sport Clasic ;) i do tego bardzooooo ładny :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 ehhh na razie to tylko powzdychać do takiego sprzęta Kamash szkolenie potrzebne i to ekspresowo :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 No tak.. Widac ze znawca ze mnie :) szkolenie by sie przydalo.. Bardzo fajne dzwieki z siebie wydawal. Moze to ktos z forum? Rondo de gaulla.. Circa 15:00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach