megi 0 Napisano Marzec 24, 2012 Dopiero dziś odebrałam części od lakiernika, będzie klejony - zbiornik, subtelny napis na zadupku i koła. W planach Lusterka i lampa w chromie. :mrgreen: :mrgreen: Jestem mega zadowolona, wyszło świetnie ;) pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Marzec 25, 2012 bialy114 napisał: megi napisał: Moja dusia :) No i jest Senna :clap: :thumbup: Dodasz oczywiście napisy na zbiorniku ? ;) A u mnie: Zmiany, zmiany, zmiany...ja mawiał S.Tym w filmie "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz ?"... :lol: Poniżej montaż zdjęć pt. "Przed i Po" ;) 1. Koła, błotnik tylny, tłumik 2. Kierownica, adaptery, wlew paliwa, manetki 3. Miska olejowa, osłona "zębatki" 4. Osłony, docisk, korek oleju No i obraz całości. Najbardziej podoba mi się kierownica :D hahahahhahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawklam 0 Napisano Marzec 31, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danny8727 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 no i ja dziś zrobiłem zdjęcie to się pochwalę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kariman 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 naprawdę fajne potwory :twisted: A i ja się pochwale kilkoma przedsezonowymi zmianami m.in. nowe osłony pasków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicio 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Pora na mnie. Tyle że tego już znacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Wicio napisał: Pora na mnie. Tyle że tego już znacie Piękny ten Monster i jaki czysty... ;) Gdzie kupiłeś ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 6, 2012 Wiciu - coś czuję, że masz przesr*** - wszyscy będą mówić: "Aaa ! To Monster Pabla !! :thumbup: Chyba musisz go pobrudzić albo kolor zmienić...Myśl, kombinuj.... Chociaż "Monster Pabla" ujmy nie przynosi. ;) W każdym razie gratuluję TEJ maszyny. Też bym chyba z tydzień do tyłu chodził z radości posiadania TEGO egzemplarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 6, 2012 Wyklej na baku "Monster Wicia" - kilka zlotow i sie przyjmie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 6, 2012 Wicio, masz ładną podstawę do budowy fajnego indywidualnego projektu. Zazdraszczam silnika :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 6, 2012 theodor napisał: Wicio, masz ładną podstawę do budowy fajnego indywidualnego projektu. Zazdraszczam silnika :D To jest RS - nie dotykać, nie przerabiać bo łapy poobcinam :lol: Oczywiście jeszcze kilka fantów by się przydało na pokładzie tego zabijaki, ale pewnie i na to przyjdzie czas. Fajnie widzieć drugiego RSa w Wawce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 6, 2012 Przecież nie mówię o krojeniu ramy na pół :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 pawklam napisał: [attachment=0]IMG_5168.JPG[/attachment] :D Graty. Jeśli kiedyś zachorujesz psychicznie i będziesz chciał go oddać za darmo, to pamiętaj o mnie :D zazdraszczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 musieli napisał: theodor napisał: Wicio, masz ładną podstawę do budowy fajnego indywidualnego projektu. Zazdraszczam silnika :D To jest RS - nie dotykać, nie przerabiać bo łapy poobcinam :lol: Oczywiście jeszcze kilka fantów by się przydało na pokładzie tego zabijaki, ale pewnie i na to przyjdzie czas. Fajnie widzieć drugiego RSa w Wawce ;) Darku, jestem tego samego zdania, to kultowy motocykl w topowej specyfikacji, szkoda byłoby zepsuć to cudo, jednak gustownych fantów i kosmetyki nigdy za wiele, ale Ty już w tym Wiciowi pomożesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Czyściutki ten Rs :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 theodor napisał: Wicio, masz ładną podstawę do budowy fajnego indywidualnego projektu. Zazdraszczam silnika :D Lubię Twoje poczucie humoru :twisted: :lol: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Kwiecień 6, 2012 szkoda nim jeździc :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 6, 2012 Wicio napisał: Pora na mnie. Tyle że tego już znacie Ten monster jest nie przyzwoicie piękny model wręcz wystawowych... Jasna cholera! :D Zazdroszczę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicio 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 To ze do końca będzie to monster Pabla, to ja już wiem :) to ze jak go zaniedbam, oskórujecie mnie - tez wiem ;) Zaraz po przyjeździe do wawy, stałem nad nim z kolega i doszedłem do wniosku ze mogę wymienić jedynie manetki. Wtedy kolega zauważył ze klamki tez można by wymienić ;) Wyszło na to ze jedynie zostało mi gmeranie przy kierownicy :D moto trafiło mi sie piękne i dzikie. Bez pytania zaczął mnie uczyć jazdy na gumie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 7, 2012 Wicio napisał: To ze do końca będzie to monster Pabla, to ja już wiem :) to ze jak go zaniedbam, oskórujecie mnie - tez wiem ;) Zaraz po przyjeździe do wawy, stałem nad nim z kolega i doszedłem do wniosku ze mogę wymienić jedynie manetki. Wtedy kolega zauważył ze klamki tez można by wymienić ;) Wyszło na to ze jedynie zostało mi gmeranie przy kierownicy :D moto trafiło mi sie piękne i dzikie. Bez pytania zaczął mnie uczyć jazdy na gumie ;) na gumę rzeczywiście idzie ochoczo, dobrze, że już masz amor skrętu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 8, 2012 Wicio napisał: To ze do końca będzie to monster Pabla, to ja już wiem :) to ze jak go zaniedbam, oskórujecie mnie - tez wiem ;) Zaraz po przyjeździe do wawy, stałem nad nim z kolega i doszedłem do wniosku ze mogę wymienić jedynie manetki. Wtedy kolega zauważył ze klamki tez można by wymienić ;) Wyszło na to ze jedynie zostało mi gmeranie przy kierownicy :D moto trafiło mi sie piękne i dzikie. Bez pytania zaczął mnie uczyć jazdy na gumie ;) Nie jest tak źle. Można zmienić: - manetki - końcówki kierownicy - klamki - zbiorniczki przy pompach - sety - carrier tylnej zębatki - carbonowa osłonka pompy wody - carbonowa osłonka pompy hamulcowej - nakrętki kół i carierra na kolorowe - ceramika na kolektory.... jest pole do popisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Kwiecień 8, 2012 martini napisał: Wicio napisał: Pora na mnie. Tyle że tego już znacie To jest jedyny model Ducati który bym wstawiła do pokoju i patrzyła na niego :D Czyściłabym białą flanelową szmatką i całowałabym , całowałabym , całowała .... CUDO :!: :-D Gdy patrzę na ten model mam łzy w oczach .... miłość po prostu :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 8, 2012 Gratuluję nabytku! A sprzedającemu, dobrego nabywcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 8, 2012 Muszę przyznać że trafiłeś na prawdziwy skarb, Koralikowa faktycznie traktuje ten model z sentymentem tak wielkim że nasza niunia (RS) gości nawet na jej pulpicie. RS – jest nad Monsterem i jak do tej pory nigdy nie miałem lepszego motocykla Ducati. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Kwiecień 8, 2012 krl napisał: Muszę przyznać że trafiłeś na prawdziwy skarb, Koralikowa faktycznie traktuje ten model z sentymentem tak wielkim że nasza niunia (RS) gości nawet na jej pulpicie.RS – jest nad Monsterem i jak do tej pory nigdy nie miałem lepszego motocykla Ducati. Jak to dobrze mądrego posłuchać :) :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach