KrisB4 1 Napisano Czerwiec 21, 2012 +1 Podniesione wydechy są ok w S2R, S4R Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vagabondo 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 popieram górne wydechy ale też tylko z jednej strony tylko w s2r/s4r... chociaż osobiście najlepiej wyglądają z termosami 45* a co do kolektorów robionych w garażu to zawsze można ładnie wkomponować bandaże termiczne... :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 To i ja się pochwalę nowym nabytkiem. M1000DS :D po 695 czuć moc :D Tu specjalne podziękowania dla Darka za ogarnięcie tematu zakupowo/modyfikacyjnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 22, 2012 Witaj w "klubie" literków w Monsterze ;) :D Ładniusi, jak to Darek napisał, "maderfaker" :mrgreen: A mnie wkurza, że ładniejszy od mojej Bestii :evil: Jak rozumiem - mody w drodze ? Gratulacje any way. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Gratuluję fajnego sprzęta :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 Dzisiaj widziałem go i słuchalem osobiscie, aż dusza się raduje :) Czekam na dalsze modyfikacje, bo o niektórych już wiem, ale Wojtek sam sie pochwali wkrótce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sewerGT 0 Napisano Czerwiec 28, 2012 hmmm mi też się podobają ale na pewno dostaną nowe brzmienie choć oryginalne też jest boskie ;) Czyli Strzały (Arrow) bądź inne Termosy... ale do góry ich nie montuj. Też mi się to wydawało fajne ale jak popatrzysz na moto trochę z boku, trochę z tyłu to dochodzi się do wniosku, że to jednak nie ich miejsce - jakoś zaburzają proporcję Monstrum :) Ot moje osobiste zdanie :) A tak w ogóle nie trać tera czasu na wymiany i dopasowanie wydechów - szczególnie jak oryginał też Ci się podoba - tylko kunia ujeżdżaj, zajeżdżaj, itp :D A przeróbki poważne na jesień/zimę zostaw... Myślałem też o Ixilach bardzo ładne brzmienie ale jeszcze muszę poszukać. Póki co czekam na jakąś okazję może ktoś się będzie pozbywał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qba 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 Nie widze mojego pierwszego postu w przywitaniach... Moze ten bedzie widoczny. Moj kon pociagowy. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 Uamerykanski? ladny ;) Nie brudzi ci lancuch jak masz odkrecone owiewki na wachaczu? Tez tak chce bo wachacz wtedy pieknie wyglada, ale nie chce byc caly w smarze uwolany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qba 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 Osłonki są, tylko trochę subtelniejsze. Tylna osłona łańcucha to tylko góra i po wewnętrznej... Cokolwiek bym nie dał, białe koła są zawsze upaćkane następnego dnia. Następny krok to pojechać je na czarno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 Ładny ;) Ps. A używasz suchego smaru czy mokrego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 Osłonki są, tylko trochę subtelniejsze. Tylna osłona łańcucha to tylko góra i po wewnętrznej... Cokolwiek bym nie dał, białe koła są zawsze upaćkane następnego dnia. Następny krok to pojechać je na czarno. suchy sam kolego suchy smar ;) i białe koła pięknie wyglądają pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qba 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 Hmm... Muszę spróbować, dzięki. Dwa lata temu założyłem Scottoiler. 10 tys mil na tym samym łańcuchu i ciągle jak nowy. Trochę czasu zabiera regulacja, ale jak już ustawisz, masz święty spokój. Wał, czy łańcuch, bez różnicy, o obu zapominasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Lipiec 1, 2012 wyglada pieknie, dawaj z tymi kolami na czarno i bedzie mega, moto naparwde w moim guscie, naprawde mi sie podoba, skad masz lusterka?? daj mi jakis namiar na nie pzdr :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qba 0 Napisano Lipiec 1, 2012 Dzieki! Lusterka, to Oberon Streetfighter: http://www.oberon-performance.com/acata ... rrors.html Polecam. Dla mnie maja praktyczne zastosowanie przy filtrowaniu w korkach, szklo convex, wiec widocznosc zaskakujaco dobra, zero wibracji (w porownaniu ze standardowymi). Dostepne rowniez na Ebay UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monster6200 0 Napisano Lipiec 2, 2012 [/img] Oto mój wspaniały Ducati 620 ie, niezwykła maszyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monster6200 0 Napisano Lipiec 3, 2012 :) wcześniej zdjęcia się nie wyświetliły ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 3, 2012 No ładny Panie, ładny !! :clap: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Ładny monster, ładna okolica w głębi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Lipiec 12, 2012 Brudaaaaas :P Ale tak dawno mu zdjęć nie robiłem, że nie mogłem się oprzeć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniol Napisano Lipiec 12, 2012 Żółtek na pierwszy ogień ;)) ŻÓŁTY - PIĘKNY... Mój będzie docelowo własnie takim :)) Na razie jest w czarnym macie :) (Szkoda mi sezonu na malowanie :) ) PIEKNY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniol Napisano Lipiec 12, 2012 No to i ja... Docelowo chciałabym, aby był żółtym... Póki co... Żal mi sezonu na malowanie :) Więc jest czarny mat... Żadnych bajerów, wymyslnych wydechów - ale i tak jestem w nim bezwarunkowo zakochana :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniol Napisano Lipiec 12, 2012 No to i ja... Obecnie czarny mat - docelowo będzie żółty ;)) Taki... normalny, bez ekstra bajerów, ale... Zakochana jestem na amen :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Lipiec 12, 2012 jak Ty ? gdzie ? :twisted: Cacy ale 600 i obrotomierz ??? ciekawe. Graty sprzętu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 12, 2012 Taki... normalny, bez ekstra bajerów, ale... JESZCZE bez bajerów, JESZCZE !! :lol: Oj, wróżę Ci, moja droga, że "na waciki" nie starczy, jak zaczniesz biżuterię dla Potworka kupować... Uprzedzam, żebyś potem nie miała pretensji, że nikt nie ostrzegał. :lol: "Monster nigdy nie jest skończony !" Powodzenia w przepoczwarzaniu w kanarka. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach