lukas270cdi 0 Napisano Lipiec 13, 2012 piękna sztuka Powiem szowinistycznie, że nawet DWIE ;) :mrgreen: A Monster TEŻ ładny :D Jak Ci się Gosiu jeździ z patykami zamiast normalnej kierownicy ? ;) Nieskromnie przyznam się bez bicia, że chciałem to samo napisać na temat "dwóch pięknych sztuk", ale bałem się ,że mi się dostanie :cry: :D Bez przesady :D spoko spoko he he Dziękuję he he :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Lipiec 13, 2012 Piękno trza chwalić i pielęgnować :) Nie wiem co fajniejsze na tym zdjęciu. Kierowniczka amazonka czy ta pszczółka :) Obie niesamowicie przyciągają wzrok :) I też miałem się pytać jak się jeździ na clipach. Ja powiem nawet, że prosimy o więcej zdjęć tej parki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczek82 0 Napisano Lipiec 13, 2012 Piękno trza chwalić i pielęgnować :) Nie wiem co fajniejsze na tym zdjęciu. Kierowniczka amazonka czy ta pszczółka :) Obie niesamowicie przyciągają wzrok :) I też miałem się pytać jak się jeździ na clipach. Ja powiem nawet, że prosimy o więcej zdjęć tej parki :) Kurcze dziękuję :) zaczynam się rumienić :oops: jak będę mieć świeże zdjęcia to napewno wstawię:) ewentalnie może być jeszcze to:-P http://imageshack.us/photo/my-images/607/obraz385.jpg/ :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Lipiec 13, 2012 Piękno trza chwalić i pielęgnować :) Nie wiem co fajniejsze na tym zdjęciu. Kierowniczka amazonka czy ta pszczółka :) Obie niesamowicie przyciągają wzrok :) I też miałem się pytać jak się jeździ na clipach. Ja powiem nawet, że prosimy o więcej zdjęć tej parki :) Kurcze dziękuję :) zaczynam się rumienić :oops: jak będę mieć świeże zdjęcia to napewno wstawię:) ewentalnie może być jeszcze to:-P http://imageshack.us/photo/my-images/607/obraz385.jpg/ :lol: Pytanieeeee... może, może i więcej prosimy :) Pora jakąś sesję zorganizować skoro i Pszczółka i Kierowniczka tak oko cieszą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczek82 0 Napisano Lipiec 13, 2012 Piękno trza chwalić i pielęgnować :) Nie wiem co fajniejsze na tym zdjęciu. Kierowniczka amazonka czy ta pszczółka :) Obie niesamowicie przyciągają wzrok :) I też miałem się pytać jak się jeździ na clipach. Ja powiem nawet, że prosimy o więcej zdjęć tej parki :) Kurcze dziękuję :) zaczynam się rumienić :oops: jak będę mieć świeże zdjęcia to napewno wstawię:) ewentalnie może być jeszcze to:-P http://imageshack.us/photo/my-images/607/obraz385.jpg/ :lol: Pytanieeeee... może, może i więcej prosimy :) Pora jakąś sesję zorganizować skoro i Pszczółka i Kierowniczka tak oko cieszą : Dzięki i jeszcze raz dzięki :D a co mi tam sesja może być hahahaha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Lipiec 13, 2012 piękna sztuka Powiem szowinistycznie, że nawet DWIE ;) :mrgreen: A Monster TEŻ ładny :D Jak Ci się Gosiu jeździ z patykami zamiast normalnej kierownicy ? ;) Nieskromnie przyznam się bez bicia, że chciałem to samo napisać na temat "dwóch pięknych sztuk", ale bałem się ,że mi się dostanie :cry: :D Oj uwaga bo szczały znikąd mogą polecieć nawet nie wiesz kiedy :D Gosiaczek Cudny duecik. Graty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczek82 0 Napisano Lipiec 14, 2012 piękna sztuka Powiem szowinistycznie, że nawet DWIE ;) :mrgreen: A Monster TEŻ ładny :D Jak Ci się Gosiu jeździ z patykami zamiast normalnej kierownicy ? ;) Nieskromnie przyznam się bez bicia, że chciałem to samo napisać na temat "dwóch pięknych sztuk", ale bałem się ,że mi się dostanie :cry: :D Oj uwaga bo szczały znikąd mogą polecieć nawet nie wiesz kiedy :D Gosiaczek Cudny duecik. Graty Tak ciekawe he he :lol: Dzięks :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Lipiec 14, 2012 to ja dziękuję Piękny duecik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misza 0 Napisano Lipiec 14, 2012 Gdyby mnie ktoś jeszcze wczoraj zapytał czy kupno motocykla pod kolor włosów to dobry pomysł, niewątpliwie puknąłbym go w czoło. Dzisiaj już nie... Wyjątkowo udana kompozycja :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczek82 0 Napisano Lipiec 15, 2012 Gdyby mnie ktoś jeszcze wczoraj zapytał czy kupno motocykla pod kolor włosów to dobry pomysł, niewątpliwie puknąłbym go w czoło.Dzisiaj już nie... Wyjątkowo udana kompozycja :) pozdrawiam Akurat to był zupełny przypadek:D ponieważ kolor tegoż o to motocykla nie miał dla mnie kompletnego znaczenia :lol: miał być poprostu Ducati Monster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Lipiec 16, 2012 piękna sztuka Powiem szowinistycznie, że nawet DWIE ;) :mrgreen: A Monster TEŻ ładny :D Jak Ci się Gosiu jeździ z patykami zamiast normalnej kierownicy ? ;) Biały, ja w tym roku zmieniłem zwykła kierę na klipy i jestem bardzo zadowolony, wczesniej jak ułan jezdziłem, teraz jest fajniej, lepiej moto sie czuje, ale poodejrzewam ze na turystycznych trasach gorzej by było... Tyle ze ja nie mam takich tras ;-) Podjedz to się przymierzysz... spodoba Ci się... Chyba ze wolisz do Gosiaczka podjechać :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 16, 2012 Chyba ze wolisz do Gosiaczka podjechać Nie urażając Ciebie - oczywiście, że wolałbym do Gosi :mrgreen: Ale mam bliżej do Ciebie i tak, jak obiecałem - jak będę w okolicy - odezwę się. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Lipiec 16, 2012 Nie urażając Ciebie - oczywiście, że wolałbym do Gosi :mrgreen: Nie czuje się urażowny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sangiovese 0 Napisano Lipiec 22, 2012 Hmm jakoś wcześniej nie było okazji, żeby pokazać swojego potworka :) Nadrabiam zaległości :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczek82 0 Napisano Lipiec 23, 2012 Hmm jakoś wcześniej nie było okazji, żeby pokazać swojego potworka :) Nadrabiam zaległości :twisted: Bardzo ładnego masz Potworka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LamBerT 0 Napisano Lipiec 29, 2012 No to w końcu mogę się pochwalić. :) 2001 Monster 600 Dark zakupiony 26.07.2012. Rany julek jak on fajnie brzmi na tych wydechach Termignoni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Lipiec 30, 2012 No Lambert szybka decyzja i cacy maszyna Gratuluję . Niechaj służy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LamBerT 0 Napisano Lipiec 30, 2012 No Lambert szybka decyzja i cacy maszyna Gratuluję . Niechaj służy Podziękował. Pochwalę się jak przeprowadzę się z powrotem do Gdyni (przy pomyślnych wiatrach - październik) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Lipiec 30, 2012 Wydechów nie daruję;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Lipiec 30, 2012 No Lambert szybka decyzja i cacy maszyna Gratuluję . Niechaj służy Podziękował. Pochwalę się jak przeprowadzę się z powrotem do Gdyni (przy pomyślnych wiatrach - październik) O patrz i znowu będzie nas więcej!!! super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlBundy 0 Napisano Lipiec 30, 2012 Gratulacje Lambert, fajny sprzęt. Mam nadzięję że już niedługo ja też będę mógł sie pochwalić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Lipiec 30, 2012 Kiedyś jakieś zdjęcie tu wstawiłem ;) Teraz po drobnej kosmetyce, dalej zakochany! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Lipiec 30, 2012 Świetnie Bardzo czysta forma, podoba mi się bardzo!!! Ale co to za piszczałki tam masz ? pochwaliłbyś się kiedyś na żywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Lipiec 31, 2012 Świetnie Bardzo czysta forma, podoba mi się bardzo!!! Ale co to za piszczałki tam masz ? pochwaliłbyś się kiedyś na żywo No trzeba będzie się jakoś ustawić 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczek82 0 Napisano Lipiec 31, 2012 No to w końcu mogę się pochwalić. :)2001 Monster 600 Dark zakupiony 26.07.2012. Rany julek jak on fajnie brzmi na tych wydechach Termignoni :) Aaaaaa gdzie bobrzy ogon???????? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach