proxyone 0 Napisano Sierpień 22, 2012 To był mój ulubieniec:) Mam nadzieję, że będziesz bardzo dbał o niego To mogę obiecać przy świadkach :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 22, 2012 To był mój ulubieniec:) Mam nadzieję, że będziesz bardzo dbał o niego To mogę obiecać przy świadkach :-) I wygląda na to, że jak mogę to sprawdzać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia696 1 Napisano Sierpień 22, 2012 A to jest właśnie mój potworek: Monster 696, 2008 rok, oczywiście czerwony! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 22, 2012 Nooo !! Faaajny widok ... ... Monsterka też ;) Wiadomo, że nie wszystko na raz, ale jeśli masz w planach zostawić Go sobie na dłużej, to może te fabryczne piszczałki na coś "mocniejszego" by warto... ;) Czerrrrrwony to je to ! Wiem, bo też mam. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 22, 2012 Kasiu! Bardzo ladny monsterek, i bardzo Ci na nim do twarzy. Ja nie rozumiem, dlaczego kobiety tak malo na motocyklach jezdza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Sierpień 22, 2012 Czerrrrrwony to je to ! Wiem, bo też mam. :mrgreen: Eeee tam.... Czerwonych jest pełno! Nie to co czarnych! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Pięknie I widać że pasujecie do siebie Graty fajnego sprzętu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Ostatni obrazek do tematu ducat+ 8-) Idealny monsterek dla kobiety 8-) niech wozi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Ponieważ śrubka się zgubiła i odkryłem pęknięcie na błotniku - został zdjęty do renowacji :D Chwilowo jeżdżę bez :D Trzeba przyznać, że brudas w wersji bez tylnego błotnika wygląda jeszcze bardziej kozacko... sorry za jakość... zdjęcie robione puszką po konserwie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia696 1 Napisano Sierpień 23, 2012 Nooo !!Faaajny widok ... ... Monsterka też ;) Wiadomo, że nie wszystko na raz, ale jeśli masz w planach zostawić Go sobie na dłużej, to może te fabryczne piszczałki na coś "mocniejszego" by warto... ;) Czerrrrrwony to je to ! Wiem, bo też mam. :mrgreen: Myślałam o tym, ale na razie pozostanę przy oryginalnych tłumikach - też ładne. Nie chcę denerwować sąsiadów delektujących się ciszą podmiejskiej przyrody ;-) I zawsze można "po cichutku" wyrwać się z domu na przejażdżkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 23, 2012 I zawsze można "po cichutku" wyrwać się z domu na przejażdżkę... Ja też mogę po cichutku :D Myślę, że te 6 kamienicy i wszystko w promieniu pół km które słyszy jak bębnią moje puchy się nie liczy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia696 1 Napisano Sierpień 23, 2012 Ostatni obrazek do tematu ducat+ 8-) Taaa, nie mam szans - mój stój jest zbyt ....tradycyjny do tej galerii. Skupmy się na Monsterku - także uważam że jest najładniejszy w czerwonym wydaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 23, 2012 Taaa, nie mam szans - mój stój jest zbyt ....tradycyjny do tej galerii. Korzystaj z końcówki lata i ... wystarczy zmienić stój. ;) Potem może być nieco zimno na zdjęcia np. w: także uważam że jest najładniejszy w czerwonym wydaniu są też czarne: :lol: Męska szowinistyczna świnia ze mnie wyłazi :oops: ;) :mrgreen: Myślę, że już wiesz, że jesteśmy normalni troszkę inaczej ? ;) No - przynajmniej ja. :lolno: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Korzystaj z końcówki lata i ... wystarczy zmienić stój. Oj tam strój i strój, strój najważniejszy? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia696 1 Napisano Sierpień 23, 2012 Właśnie, widzę że forum jest rzeczywiście o Motocyklach ;-), jednak podoba mi się czerwony najbardziej. Ale, jeżeli poruszamy już ten temat: A może właśnie takie skojarzenia kobietka - motocykl powodują , że nie jest nas dużo na mieście? W większości są to miłe powitania na światłach ze strony męskiej części użytkowników drogi w stylu "ale ładny motor" , albo "nie boi się pani tak na motorze?"... hihi ale zdrzyło mi się raz, że musiałam posłuchać dość odważnych komentarzy od użytkownika czarnej A4 z przyciemnianymi szybkami....potem próbował mnie doścignąć za wszelką cenę, co dla innych kierowców było dość niebezpieczne....na szczęście trafiłam na korek i czmychnęłam pomiędzy samochodami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 23, 2012 ale zdrzyło mi się raz, że musiałam posłuchać dość odważnych komentarzy od użytkownika czarnej A4 z przyciemnianymi szybkami....potem próbował mnie doścignąć za wszelką cenę, co dla innych kierowców było dość niebezpieczne....na szczęście trafiłam na korek i czmychnęłam pomiędzy samochodami. To Ty jesteś Kasia666 nie 696 ;) :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 23, 2012 A może właśnie takie skojarzenia kobietka - motocykl powodują , że nie jest nas dużo na mieście? No nie mów ! ZAWSZE widok kobiety na moto jest lepszy od faceta na moto - mówię o własnych gustach ;) Z drugiej strony...ostatnio wolałem jechać przed koleżanką na Monsterza niż za nią - ciężko się skupić na drodze. :twisted: Testosteron może nawet zabić w tym wypadku. ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia696 1 Napisano Sierpień 23, 2012 :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia696 1 Napisano Sierpień 23, 2012 To Ty jesteś Kasia666 nie 696 ;) :twisted: nie taki diabeł straszny :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdlk 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Siemano, w końcu i mnie się udało zrobić 2 zdjęcia ;] Monster 600 '94 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Siemano, w końcu i mnie się udało zrobić 2 zdjęcia ;]Monster 600 '94 Ładny, ładny ale mi się osobiście bardzieeeeeeej podoba w kalsycznym przepięknym Monsterowym malowaniu które miał :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia696 1 Napisano Sierpień 27, 2012 Siemano, w końcu i mnie się udało zrobić 2 zdjęcia ;]Monster 600 '94 Hej, czy na baku to oklejenie, czy obszycie skórzane? Monster wygląda gangstersko ;-) bardzo mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdlk 0 Napisano Sierpień 27, 2012 To taki bagster: http://www.bs-motoparts.com/Tankschutzh ... 9_7749.htm dzięks, generalnie wszystkobyło robione na szybko bo kupowany był na początku sezonu i nie chciałem tracić czasu :) W zimie wymienię pozostałe przewody na stalowy oplot, czeka go jeszcze lakierowanie ramy, pokryw i felg no i oczywiście wydechy muszą odwiedzić Pana Edwarda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 27, 2012 http://allegro.pl/2a-bagster-skora-na-zbiornik-bak-ducati-monster-09-i2532689418.html ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdlk 0 Napisano Sierpień 27, 2012 To nie taki ;p edit: ten pasuje na Kasi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach