bialy114 1 Napisano Maj 4, 2013 Gratulacje Davi !! Inny niż wszystkie, a do tego ładny ;) :thumbup: :clap: Rzeźba w osłonach (?) , niebieskie końcówki na kierę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 4, 2013 Gorzko, czemu taki downgrade na 696 ? ;) No a Nikewid - ladnie :) Tylko jeszcze fele na czarno z białymi pasami i ogień ! s4r był dla mnie za mocny, szczególnie w mieście. Na 696, super się jeździ, a moc jest dla mnie wystarczająca, ja nie potrzebuje póki co większej mocy :) Marzyłem własnie o którymś z nowszych modeli i póki co marzenia udało się zrealizować, jeszcze tylko Diavel pozostał :), no chyba że po torowych przygodach mi najdzie chęć na superbike. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 4, 2013 Dawid, ciekawie się prezentuje ala corsa :) tylko jeszcze może flegi w czerń i dodatki do całości w kolorze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 4, 2013 Dawid, ciekawie się prezentuje ala corsa :) tylko jeszcze może flegi w czerń i dodatki do całości w kolorze :) Ta wiem felgi psują całość , ale już niedługo... nie miałem siły żeby oprzeć się przejażdżce :mrgreen: Swoją drogą fajne to Twoje 696, mają coś w sobie te modele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 4, 2013 Pewnie jazda to podstawa :), mam nadzieje że niedługo będzie nam dane się widzieć i podziwiać nasze dukaty :) Ja mam nadzieje jeszcze kilka zmian wprowadzę w nim ale tylko drobne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Maj 4, 2013 No to czas pochwalić się kolejnym monsterem :) tym razem 696 w trochę fajniejszym jak dla mnie wydaniu niż standard :) niedługo drobne zmiany, jeździ się super, moc dla mnie wystarczająca, duża frajda :) Faktycznie moto inna bajka niż starsze modele :) A czy to nie jest ten z okolicy Rzeszowa?? Wydech jakiś znajomy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 4, 2013 A czy to nie jest ten z okolicy Rzeszowa?? Wydech jakiś znajomy. Fakt wydech podobny ale nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andrzej1975 0 Napisano Maj 6, 2013 I ja się pochwalę.Godzinkę temu przywiozłem moją kobyłę.Rok 2011 ,przebieg 4390km,nie bity.Wady,brak lewego komina,prawego lusterka,wysprzęglika.Ma akcesoryjny carbonowy błotnik,klamki Rizoma,osłonę na miejsce pasażera.2 klucze, karta kodowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 6, 2013 to co mu sie stalo, skoro nie bity? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radoslaw 0 Napisano Maj 6, 2013 dziś przyjechał z Poznania, a że do nowego domu ponad 25km to na przyczepce bo podobno ducati się psuje. podziękować p. Białemu za linka na tą sztukę( z fotek szału nie było ale na żywca...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 7, 2013 to co mu sie stalo, skoro nie bity? ;) Bity a polozony to dwie rozne rzeczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andrzej1975 0 Napisano Maj 7, 2013 Nie bity i nie położony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 7, 2013 No to zaczynamy zgadywanke! :) Moj pierwszy strzal to: Tlumik odpadl w transporcie bo moto bylo za niego przywiazane do lawety. Zgadlem? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 7, 2013 podziękować p. Białemu za linka na tą sztukę( z fotek szału nie było ale na żywca...) NIEZAMACO ;) A to "p" przed moim nickiem odpracujesz ... :lolno: Czyli widzimy się w Skorzęcinie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 7, 2013 No to czas pochwalić się kolejnym monsterem :) tym razem 696 w trochę fajniejszym jak dla mnie wydaniu niż standard :) niedługo drobne zmiany, jeździ się super, moc dla mnie wystarczająca, duża frajda :) Faktycznie moto inna bajka niż starsze modele :) A gdzie zgubiłeś drugą puchę :D Z dwoma takimi puchami jakby był to bym się rozpłynął... Ale i tak jest ogień Dziś udało się poskładać EX Kanarka, i co ważniejsze ... odpalił :D Nooooo nie posłuchałeś rady kolegów z wyczuciem smaku :D Gratki Big D. Oby banan z ryjka nie schodził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radoslaw 0 Napisano Maj 7, 2013 NIEZAMACO ;) A to "p" przed moim nickiem odpracujesz ... :lolno: Czyli widzimy się w Skorzęcinie ? odpracuje? wódki razem nie piliśmy, do przeczkola nie chodziliśmy do dołka razem nie sikaliśmy więc.... p. Skorzęcin hmmmm mam taką pracę że ja to mogę zaplanować co jem jutro na obiad. ale się zobaczy, może się uda pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Maj 7, 2013 dziś przyjechał z Poznania, a że do nowego domu ponad 25km to na przyczepce bo podobno ducati się psuje. podziękować p. Białemu za linka na tą sztukę( z fotek szału nie było ale na żywca...) gratulacje , moto jest super , sam jechałem wiec wiem ;) , teraz pozostaje na pierwszy rzut serwis i jakis głosny wydech :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 7, 2013 odpracuje? wódki razem nie piliśmy, do przeczkola nie chodziliśmy do dołka razem nie sikaliśmy więc.... p. Skorzęcin hmmmm mam taką pracę że ja to mogę zaplanować co jem jutro na obiad. ale się zobaczy, może się uda pozdro Hahahaha W zamian łączy nas - "Kuzynów" - ciąg do Ducati. Nie będę się upierał - skoro koniecznie chcesz doszukiwać się tutaj, wśród "swoich", jakichkolwiek "Panów" - Twoja/Pana sprawa. Tak czy inaczej życzę zadowolenia z ujeżdżania Potwora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
killroy 0 Napisano Maj 7, 2013 (edytowany) i jakis głosny wydec Proponuje taki jak ma Biały114, jak przelatuje przez wieś to tylko kury uciekają , a jadąc za nim własnych myśli nie słyszysz :D Edytowano Maj 7, 2013 przez killroy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 7, 2013 Proponuje taki jak ma Biały114, jak przelatuje przez wieś to tylko kury uciekają , a jadąc za nim własnych myśli nie słyszysz :D Ja tam nie wiem, we mnei sie maly zazdrosnik obudzil jak uslyszalem moto Bialego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 7, 2013 Hahahaha W zamian łączy nas - "Kuzynów" - ciąg do Ducati. Nie będę się upierał - skoro koniecznie chcesz doszukiwać się tutaj, wśród "swoich", jakichkolwiek "Panów" - Twoja/Pana sprawa. Tak czy inaczej życzę zadowolenia z ujeżdżania Potwora. Panie Szanowny Biały :D Kolega tu pewnie starszego Pana chce szanować a Pan mu pod górkę robisz !!! XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 7, 2013 (edytowany) Ja tam nie wiem, we mnei sie maly zazdrosnik obudzil jak uslyszalem moto Bialego :D Nie przesadzaj...Dwa sezony mnie nosiło na zmianę..."zazdrośnik" u mnie był załączony od meetingu w Żerkowie. Ale dzięki, że komuś oprócz mnie się też podobają ;) Panie Szanowny Biały :D Kolega tu pewnie starszego Pana chce szanować a Pan mu pod górkę robisz !!! XD Poczekaj, poczekaj... "Starszy Pan" Ci się jeszcze odwdzięczy... :P :D A do szacunku "panowanie" nie jest konieczne. Sam szacunek (na "Ty") też w zupełności wystarcza. :) Edytowano Maj 7, 2013 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radoslaw 0 Napisano Maj 7, 2013 ok ok już nie będzie prze "p." dokładnie serwis(i tu ciągle się wacham miedzy dwoma opcjiami) a wydechy głośne po serwisie. a co do wydechów to albo Edzio albo Termisie tylko mnie interesuje ten krótki( podobno był w rozsądnej cenie niedawno na alledrogo), serwis- wydech-otwarte sprzęgło-docisk..................(niekończąca się opowieść) nie zalega komuś w garażu owiewka na zegary bo chętnie bym zakupił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 7, 2013 (edytowany) ok ok już nie będzie prze "p." dokładnie serwis(i tu ciągle się wacham miedzy dwoma opcjiami) a wydechy głośne po serwisie. a co do wydechów to albo Edzio albo Termisie tylko mnie interesuje ten krótki( podobno był w rozsądnej cenie niedawno na alledrogo), serwis- wydech-otwarte sprzęgło-docisk..................(niekończąca się opowieść) nie zalega komuś w garażu owiewka na zegary bo chętnie bym zakupił ad1. Wydechy - poszukaj starych tematów o wyborze/doborze wydechów. Ten zabieg powinien iść w parze z ECU, filtrem powietrza.(tak ma Termi) ad2. "Monster nigdy nie jest skończony" :lol: ad3. Allegro :http://allegro.pl/owiewka-zadupek-ducati-monster-695-i3227615202.html lub ebay - na szybko: http://www.ebay.com/itm/Ducati-M900-Monster-900-2001-01-Upper-Fairing-Front-Cowl-138540-/330910496500?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item4d0bcd76f4&vxp=mtr lub wąglikowa : http://www.ebay.com/itm/1995-2007-Ducati-Carbon-Fiber-Front-Fairing-Monster-620-695-S2R-S4R-/380481510407?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item5896771c07&vxp=mtr Edytowano Maj 7, 2013 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radoslaw 0 Napisano Maj 7, 2013 ok ok. dziękować Biały za sugestie, przekopie forum(z tym że nie szukam kucyków a odczucia słuchowe). ale to w innym temacie/dziale, przepraszam modów za offtopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach