Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

Nokia Lumia 800. Telefon fajny, apart kiepski nawet jak na komórkę to trza je było delikatnie (bądź nie) ratować. Wyszło jak wyszło :D Oka mego nie kole :D A innych - średnio mnie interesuje jeżeli wiecie o czym mówię... ;)

Przez sekundkę myślałem, że to mój. :P Super malowanie, gratulacje. ;)

Chyba naprawdę muszę mojego umyć... :P

A ja wczoraj stwierdziłem - jaki ten świat jest mały.

Siedziałem sobie w necie przy okazji oglądania telewizji i grzebalem - szukając czegoś o Monsterze 1000. No i znalazłem taki filmik na youtubie:

Zresztą - gdy szukałem Monstera też ten filmik widziałem. Tylko że wtedy nie wiedziałem, że to jest MÓJ MONSTER :) Tylko 3 i pół  roku temu. I jeszcze w posiadaniu człowieka, od którego mój sprzedający go kupił. 

A wczoraj tak sobie oglądam i widzę - o breloczek od kluczyka jak w moim. O - i wydechy też. O - i lewy wydech nie ma karbonowej osłony - jak w moim. O - i lusterka też (takie miał gdy kupiłem, teraz już zmieniłem). No to tak sobie myślę - coś za dużo tych zbiegów okoliczności. Zerknąłem do karty pojazdu i faktycznie - numer rejestracyjny się zgadza. :)

Tylko ja go dostałem z czerwonym przednim błotnikiem i z założoną osłoną siedzenia pasażera).

Wiecie, taka sytuacja. :)

NeX    3

Krystian gdzie zgubiłeś lusterka i zadupek :mrgreen:  Super sprzęcik się prezentuje.

KGr    1

Krystian gdzie zgubiłeś lusterka i zadupek :mrgreen:  Super sprzęcik się prezentuje.

Thx :) zadupka nie uzywam, bardziej podoba mi sie bez. A lusterka jednego owszem brakuje :)

Kgr dobrate fotosy B)

Monsta też, tylko te kominy kłują mnie w oka.

Oj mnie tez, mnie tez... zwlaszcza ze troche im wygaru brakuje :)

No tak, sezon ma się ku końcowi, a ja dopiero pokazuję swojego Monsterka. Ale co tam, lepiej późno niż wcale :)

post-87903-0-59401600-1381851446_thumb.jpg

post-87903-0-00220900-1381851560_thumb.jpg

post-87903-0-88692200-1381851963_thumb.jpg

post-87903-0-09107400-1381852059_thumb.jpg

post-87903-0-82810000-1381852087_thumb.jpg

post-87903-0-01212200-1381852118_thumb.jpg

Gość Ducatista   
Gość Ducatista

DSC_0118.JPG

OOooo teraz to widać że kolega uprawia Łomżing na trawingu.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

OOooo teraz to widać że kolega uprawia Łomżing na trawingu.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No ale to chyba dopiero po ridingu  :mrgreen:

DSC_0118.JPG

Kolega w kask w z blendą zainwestuje. Bo się kiedyś zdziwi wjeżdżając w ciemniejsze miejsce - zrobi się ciemno jak w d... - przy blendzie to pstryk i po sprawie... bez to to jazda na oślep... :D Choć co tacy co i o blendzie zapominają i się zastanawiają co tak nagle ***wa ciemno ;)

Ale Monsterek ładny - podoba mnie się... zakładka na zadupek by mu jeszcze uroku dodała...

Edytowano przez morham

Thx. Shark S900 ma blendę tylko był po przygodzie i odpadły zatrzaski od mocowania szybki, musiałem jeździć w okularach :) Co do zadupka to silnie go poszukuję i w pełni się zgadzam, taka wiśnia na torcie.

Edytowano przez Raxon

@Raxon bardzo klimatyczne zdjęcie - masz do tego rękę, a swoją drogą ładna sztuka :)

I tak, nakładka na siedzisko jest jak wisienka na torcie, ale to samo bym powiedziała o przedniej owiewce - te dwa elementy po prostu tworzą monstrum :D

...ale bez kocingu..........ładny sprzęt, fajna klimatyczna fotka, podoba mi się.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.