2wheels 0 Napisano Marzec 13, 2014 A wyciągnąłeś dB-killera z dolnej rurki? tak od razu :) z db killerem chodzi jak MZ 150 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czapek 0 Napisano Marzec 15, 2014 Prezentuje się pięknie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Marzec 15, 2014 mam sentymencik do takich perełek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 16, 2014 mam sentymencik do takich perełek Hmm... to czemu poszłaś w nowoczesną konstrukcję??? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Marzec 18, 2014 Hmm... to czemu poszłaś w nowoczesną konstrukcję??? :wink: Wiesz jak to jest.. serce nie sługa ;) a klasyka sprawię sobie, gdy odpowiedniego znajdę :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Marzec 22, 2014 pora na mnie. m600 zmieniony na s2r 800. po serwisie mam nadzieję, że spisze się w nowym sezonie edit: można dodać plik jako załącznik (więcej opcji) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Marzec 25, 2014 ladny, marzylem o takich arrowach w swoim s2r... szkoda ze bez owiewki i zadupka tylko. dla mnie robia to moto razem z wydechem i monowachaczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Marzec 25, 2014 mam zadupek, ale akurat z zlapałem długonogą blondynkę na pasażerkę więc był zbędny. owiewki szukam w jakiejś rozsądnej cenie (przyda się każde info) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 26, 2014 mam zadupek, ale akurat z zlapałem długonogą blondynkę na pasażerkę więc był zbędny. owiewki szukam w jakiejś rozsądnej cenie (przyda się każde info) No proszę, nie dość, że masz arrowy to jeszcze długonogą blondynkę...... :) Fajny M, chyba tęsknie trochę za takim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cshamoh 0 Napisano Kwiecień 6, 2014 2 lata zajelo zrobienie mi zdjec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 7, 2014 2 lata zajelo zrobienie mi zdjec ;) Ten niebieski obiekt w tle przeszkada, od nowa! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Kwiecień 7, 2014 masz wyższą szybę niż oryginał...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Na pewno jest wyższa, czy po zmianie na taką szybkę owiewka wpada w jeszcze większe drgania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cshamoh 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 Na pewno jest wyższa, czy po zmianie na taką szybkę owiewka wpada w jeszcze większe drgania? masz wyższą szybę niż oryginał...? Zadajecie za trudne pytania ;) Jezdzi tak samo szybko ;) a przy 200km/h na niemieckiej autostradzie i tak musze sie gumami do ramy przyspawac ;) A serio to nie mam zielonego pojecia jak jest z orygnialna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 11, 2014 Red Beast wybudzona z zimowego snu. Troszkę czarnego dostała we śnie, troszkę czerwonego ;) No i została gwiazdą Hollywood :D https://www.youtube.com/watch?v=9VcgcnfFq5M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Kwiecień 11, 2014 oooo, biały, zdemontowałeś podnóżki pasażera :roll: żartowałem :razz: kupa dobrej roboty, moto odpicowane na święta, ale jak Cię znam to jeszcze nie koniec. p.s.fajnie ta anoda wygląda w świetle dziennym, jeśli masz jeszcze dojście to będę Cię molestował... a tymczasem miłego i słonecznego weekendu, nie szalej za ostro i nie próbuj jeszcze zamykać nowiutkich opon :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Kwiecień 11, 2014 biały...Jako wielbiciel STAR WARS zauważyłem, że pod osłoną pasków rozrządu masz wojnę laserową :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 11, 2014 oooo, biały, zdemontowałeś podnóżki pasażera :roll: (...) ale jak Cię znam to jeszcze nie koniec. (...) nie próbuj jeszcze zamykać nowiutkich opon :razz: Już dawno ! Monster jest jednoosobowy ;) Koniec - kupię Alfę, to będę miał inną skarbonkę :D Wiem, wiem - 200-300 km muszą się dotrzeć. biały... Jako wielbiciel STAR WARS zauważyłem, że pod osłoną pasków rozrządu masz wojnę laserową :mrgreen: Jak zwał, tak zwał. SW to też i moje klimaty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Kwiecień 11, 2014 aaa, byłbym zapomniał. na filmiku coś strasznie Ci się tłucze i klekoce z okolic sprzęgła, to chyba nie jest normalne :mrgreen: ...tak jak i my :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 11, 2014 aaa, byłbym zapomniał. na filmiku coś strasznie Ci się tłucze i klekoce z okolic sprzęgła, to chyba nie jest normalne :mrgreen: ...tak jak i my :mrgreen: bo ja mam DIZLA :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Kwiecień 11, 2014 bo ja mam DIZLA :D Jak na prawdziwego wojskowego przystało ! :D No myszki się ślicznie na paskach gonią. Tylko chyba Ci urwało dekiel skrzyni biegów, bo coś tam się kręci na wierzchu! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Kwiecień 11, 2014 Tylko chyba Ci urwało dekiel skrzyni biegów, bo coś tam się kręci na wierzchu! :) Mnie niedawno autentycznie tak facet powiedział na stacji benzynowej. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Kwiecień 11, 2014 (edytowany) Mnie niedawno autentycznie tak facet powiedział na stacji benzynowej. :D A mi jakiś typ jak stalem na światłach :D i odpowiedziałem, że wcześniej nie zauważyłem i podziękowałem. Był z siebie dumny :) tapnięte z note 3 Edytowano Kwiecień 11, 2014 przez sacrosaint Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dyziek 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 U mnie małe zmiany po zimie :) dzis ciepło w miarę wiec maszyna pierwsze 200 km ma za sobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach