matti 1 Napisano Kwiecień 12, 2014 Fajne lustro Dyziek. Rozumiem, że malowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dyziek 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 Gdzie co jak :) nie ma grama farby :) chyba ze na ramie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Kwiecień 12, 2014 Red Beast wybudzona z zimowego snu. Troszkę czarnego dostała we śnie, troszkę czerwonego ;) No i została gwiazdą Hollywood :D https://www.youtube.com/watch?v=9VcgcnfFq5M Arek myślałem, że masz więcej szarych komórek na stanie..ale jak w życiu bywa.. się pomyliłem..nie wiem czym się kierowałeś bo monster powoli przypomina choinkę-kicha!!!.. ale jaki Pan taki pies............. ..żartowałem :P widzę , że dopieszczasz "dziada".. ;) .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matti 1 Napisano Kwiecień 12, 2014 No tak. Miałem na myśli malowany czy oklejany... a nie wziąłem pod uwagę polerki - szacuneczek... do pozazdroszczenia, choć jest co pieścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dyziek 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 Przed jazda czyszczenie po jeździe czyszczenie nie bede wiedział teraz co mi wiecej czasu zajmuje :) hehe Juz niebawem bedzie nakładka na siedzenie motyw jak bak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 nie no za ten zbiorniczek to szacun :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 13, 2014 Arek myślałem, że masz więcej szarych komórek na stanie..ale jak w życiu bywa.. się pomyliłem..nie wiem czym się kierowałeś bo monster powoli przypomina choinkę-kicha!!!.. ale jaki Pan taki pies............. Druciarstwo to moje drugie imię :D ;) Hahahahaha. Nawet gdybyś nie dopisał dalszego ciągu i tak bym wiedział, że Ci się podoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Kwiecień 13, 2014 Jak tak patrzę na te Wasze maszyny i na mojego połamanego biedaka w garażu, to prawie mi serce pęka :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 13, 2014 Rysiek ! ;) Odbudujesz lub kupisz inny - kwestia czasu. Żeby osiągnąć cel czekałem cierpliwie 20 lat :!: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 13, 2014 Chwale się nowym nabytkiem :) fajny projekt wykonany ja będę go kontynuował :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Banita 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 Zaje*****. Rzadko wszystko tak ze sobą współgra. Bajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudi 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 bardzo gustowna maszyna moim skromnym zdaniem :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 Jest MOC, Złoty granat rządzi ;)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 13, 2014 Tia, zwlaszcza ten zloty granat :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Kwiecień 13, 2014 ;)Odbudujesz lub kupisz inny - kwestia czasu. No w sumie tak. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dyziek 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 Jest fantazja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ronnie 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) A oto mój świeży nabytek i pierwszy motocykl - Monster 800 ie. Poza lusterkami i kierunkami, wszystko fabryczne.....dobra baza ;) Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez Ronnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Kwiecień 18, 2014 Chwale sie swoim stworkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artua2 0 Napisano Kwiecień 29, 2014 To i ja się pochwalę, motor mam od maja zeszłego roku. pare modyfikacji juz przeprowadziłem ale w planie mam jeszcze: -zadupek -owiewka -druga tarcza na przód -malowane sety -może malowanie ramy -nowe pokrywy zbiorniczków z płynem hamulcowym bo stare lekko sie zmęczyły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Kwiecień 30, 2014 Zarezerwowany, wpłacony zadatek, czeka na dokończenie płatności, rozrząd, wymianę napędu ...dopiero wtedy będę go macał pod swoim blokiem :mrgreen:Foto z wczorajszej misji dokonania wyboru ...aż zmęczony ze szczęścia. Motorek czekają zmiany na początku, jedno zdjęcie teraz ..reszta po dopieszczeniu :razz:(jeszcze na placu Armed Bike) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Kwiecień 30, 2014 Fajny. Niech służy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 30, 2014 Zdążysz na Rybnik ? Fajny :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Kwiecień 30, 2014 Zdążysz na Rybnik ? Fajny :thumbup: wierzę, że zdążę ze zmianami ..byle szprychowe kapcie doszły na czas :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Maj 1, 2014 Srogi, gratulacje !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 1, 2014 wierzę, że zdążę ze zmianami ..byle szprychowe kapcie doszły na czas :mrgreen: Nie żartuj bo peknę z zazdrości :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach