martini 34 Napisano Marzec 3, 2015 pochwalę się projektem kolegi... :) poznajecie monsterka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BialyByk 2 Napisano Marzec 4, 2015 pochwalę się projektem kolegi... :) poznajecie monsterka?? wygląda mi to na Monstera 620 w limitowanej wersji Tricolore :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Marzec 4, 2015 fajnie pomalowany, na zadupku brakuje czerwonego akcentu ale tak, to malina !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 4, 2015 fajnie pomalowany, na zadupku brakuje czerwonego akcentu ale tak, to malina !! Tak środkowy pas powinien być w czerwieni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matti 1 Napisano Marzec 4, 2015 [...]na zadupku brakuje czerwonego akcentu[...] O matko! miałem to samo odczucie jak pierwszy raz patrzyłem na fotkę. Co nie zmienia faktu, że malowanie jest rewelacyjne - bardzo mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 4, 2015 To były monster Morhama, lata nim teraz kolega Jacek z bielska, a mieszka w mojej mieścinie... Oblatywał z nami Tatry, co nas pogoda przegoniła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Marzec 4, 2015 A taki byl ladny wczesniej...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwy Napisano Marzec 4, 2015 Bardzo fajnie sie z tym malowaniem monsterek prezentuje. Brak czerwieni na zadupku w pierwszym momencie zwaraca uwage, ale odejscie od schemato dodaje indiwidualnej noty. Mi sie bardzo podaba, jest original. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 4, 2015 Jest fajny tylko ten bóbr ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 4, 2015 Jest fajny tylko ten bóbr ;) +1 i przedni błotnik :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Marzec 4, 2015 +1 i przedni błotnik :razz: przedni błotnik na biało, ale co ludzi to opinii.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 4, 2015 wiedzialem ze to morhama po tym bobrze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pioter1987 0 Napisano Marzec 5, 2015 Gotowy do sezonu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yurek 1 Napisano Marzec 5, 2015 Fajne wydechy, co to? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pioter1987 0 Napisano Marzec 5, 2015 Leo Vince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol64 0 Napisano Marzec 6, 2015 Trochę mi zeszło, ale lepiej późno niż wcale :) ślicznie gada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciety 0 Napisano Marzec 8, 2015 wiosna olej zmieniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciety 0 Napisano Marzec 8, 2015 Coraz bardziej go lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 10, 2015 pochwalę się projektem kolegi... :) poznajecie monsterka?? No niespecjalnie da się go poznać :P Ale efekt jest całkiem, całkiem :) A od bobra się odczepić bo znów wejdę na wojenną ścieżkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Marzec 10, 2015 pochwalę się projektem kolegi... :) poznajecie monsterka?? Mega malowanie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luuka10 0 Napisano Marzec 11, 2015 A Wiec i ja pochwale sie moim bandyta ;) Zakupilem w niedziele i od 3 dni jestem szczesliwym posiadaczem ;) teraz trzeba doprowadzic do idealnego stanu mechanicznego ;) czyt. zauwazylem juz jeden wyciek ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 12, 2015 Monsta z górnymi to jest to! :twisted: gratuluje! niech wozi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Marzec 12, 2015 Ehh... te wydeszki miodzio. Jak uznasz że za głośne to pisz do mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 12, 2015 Jeszcze tylko bak i zaczynamy sezon :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Marzec 12, 2015 bez baku troche jak maxi skuter wyglada :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach