bialy114 1 Napisano Wrzesień 1, 2011 No przecież gadamy o motórach :lol: A z tym pilnowaniem...chyba właśnie o ten brak pilnowania Cię tu męczymy - My - szowinistyczne świnie :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Ehh faceci... :)chcialam pogadac o motorach :P Jak bede miec nowe fotki, to umieszcze ale widze ze musze sie pilnowac z tym co umieszczam :) A TY bern- TAK klamales kurde :D Lets talk !! Ile razy Ci się już zepsuł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Wrzesień 1, 2011 ..a ten znowu mierzy wszystkich swoja miarą :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuleczka211 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 no ani razu, pisalam wczesniej ze mam go jakies 2 tygodnie dopiero :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Dziwne... już powinien zacząć się psuć... Może mojemu potrzebna jest kobieca ręka... :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuleczka211 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 NA to wychodzi, albo nie dbasz o niego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Wrzesień 1, 2011 Właśnie! Niedbaluch! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 :cry: Moja dziewczyna nie była tak rozpieszczana jak ten Monster.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuleczka211 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 NO nie wiem czy jest sie zatem czym chwalic LOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Dziwne... już powinien zacząć się psuć... Może mojemu potrzebna jest kobieca ręka... :roll: Albo Kuleczki monsterowi potrzebna jest męska ręka bo rzeczywiście coś z nim chyba nie tak... :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Dziwne... już powinien zacząć się psuć... Może mojemu potrzebna jest kobieca ręka... :roll: zdecydowanie lepsza jest kobieca ręka niz męska... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuleczka211 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 No co Wy nie straszcie mnie :) Naprawde ta awaryjnosc ducati to nie mit? :) Moj Pieknis jest zdrowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 No co Wy nie straszcie mnie :) Naprawde ta awaryjnosc ducati to nie mit? :) Moj Pieknis jest zdrowy :D Co do "Pięknisia" i jego stanu zdrowia, nie mogę się wypowiedzieć... ;) A odnośnie awaryjności Ducati, to wg mnie nie psują się bardziej niż motocykle innych marek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 No co Wy nie straszcie mnie :) Naprawde ta awaryjnosc ducati to nie mit? :) Moj Pieknis jest zdrowy :D Co do "Pięknisia" i jego stanu zdrowia, nie mogę się wypowiedzieć... ;) A odnośnie awaryjności Ducati, to wg mnie nie psują się bardziej niż motocykle innych marek. Jak to nie ??!!!! (patrz. Mateuss) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 To tylko w moim wszystko odpada :?: :?: :?: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuleczka211 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Wlasnie wrocililismy z przejazdzki :) Super bylo, Piękniś juz zasypia, ja zaraz tez :) Jak przyjdzie zima będe go upiększać, bedzie miał ladny tyl i lampe ledowa plus złote klamki do kierownicy i oczywiście wydech :D Wtedy to dopiero nawklejam zdjęć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Jutro jestem w Szczecinie! Bi kerful! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Wrzesień 1, 2011 Jutro jestem w Szczecinie!Bi kerful! :mrgreen: Będziemy się chować! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Jakby co to 501 182 308. Robię coś w jakieś dyskotece czy cuś :crazy: Wracam w sobotę ok.14-tej. Dzwońce to jakąś colę zrobimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuleczka211 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Lipa troche, bo do 14 to ja korki mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Mój się nie psuje, on jest zepsuty. Dziś lub jutro pochwale się grubą spasioną fat bar kierownicą - wygląda pro !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuleczka211 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Jasne, pochwal sie :D czekamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slabypromil749 0 Napisano Wrzesień 3, 2011 A to mój, wyczyszczony i troszkę obwieszony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Wrzesień 3, 2011 ładny sprzęcik, widziałem i zachwycałem się w żerkowie :) ostatnio oglądałem fotki ze zlotu w poszukiwaniu pomysłu na lusterka. zauważyłem,że masz założone jedne z tych, w/g mnie kwalifikujących się do kupienia. jak się sprawdzają? widać coś w nich? są całe metalowe? czy same opadają w dół, czy masz po prostu tak ustawione? dzięki z góry za opinie ;) naprawdę zacna sztuka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuleczka211 0 Napisano Wrzesień 3, 2011 nom piekny naprawde i do tego ta oslona na suche spzeglo... bajka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach