robertold 0 Napisano Styczeń 29, 2014 Czy ktoś z forumowiczów kojarzy tego ducata? Atrakcyjna cena do tego ciekawe dodatki. Czy ktoś z warszawiaków miałby chęci i czas żeby zobaczyć go na żywo? http://tablica.pl/oferta/ducati-749-termignoni-carbon-warszawa-CID5-ID3K0vn.html#a27c6f482e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 29, 2014 Nie kojarzę. Ale za to kojarzę to: KLIK ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robertold 0 Napisano Styczeń 29, 2014 Już się poprawiłem :) Proszę o pomoc wprawne oko, zauważyłem tylko czarny fragment ramy pod siedzeniem zamiast szarego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widlak 0 Napisano Luty 10, 2014 przebieg ma 53000 km A co konkretnie ?? (Moderator004) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) ktoś zna to moto powyżej? Qrna moda na Ducati zaszczepiona w Wadowicach :D albo to? http://tablica.pl/oferta/ducati-749-biposto-CID5-ID3lXBF.html#b278928a18 Edytowano Luty 10, 2014 przez martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widlak 0 Napisano Luty 18, 2014 musi ktoś znać tego żółtego 749 bo to krajówka ? nie podoba mi się łączenie czaszy z bocznymi owiewkami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 18, 2014 Nie wiem, to pytanie, stwierdzenie, czy opinia??? Aha i czemu ma to służyć... Proponuję albo założyć konkretny temat z konkretnym pytaniem, lub temat p.t. dlaczego nie podobają ( lub podobają) mi się "krajowe" 749... Ja nie jestem polonistą, z polskiego miałem 3, ale za przekonania bardziej, ale takie ni to zdania ni półzdania nie wnoszą nic konkretnego, ani nie pomagają we właściwym udzieleniu pytającej( ???) osobie odpowiedzi... Czacha jest krzywo złączona, bo wprowadza niewielką dozę asymetrii poparte tudzież cytrynkowo-sprejowym kolorem...zrozumianle :mrgreen: Pozdr. J-999 P.S. Jeśli Mod to usunie wcale nie będę zły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 18, 2014 Janek, dowcipnisiu ;)Moto żółte 749 już rozszyfrowane, kolega dostał info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 1, 2014 (edytowany) ŻÓŁTY 749 2003 ze zdobytych info wynika, że moto miało problem z utrzymaniem pracy silnika na niskich obrotach, sprzedający nie za bardzo chciał się nim pochwalić w zaproponowanym terminie, mówiąc że mechanik rzekomo na wakacjach, a moto w warsztacie, podczas gdy moto już było w drodze do innego mechanika, gdzieś w Gliwicach... nie mogę załadować foty! Edytowano Marzec 1, 2014 przez martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach