Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
robertold

749 do oceny

Polecane posty

musi ktoś znać tego żółtego 749 bo to krajówka ?  nie podoba mi się łączenie czaszy z bocznymi owiewkami ?

Nie wiem, to pytanie, stwierdzenie, czy opinia???

Aha i czemu ma to służyć...

Proponuję albo założyć konkretny temat z konkretnym  pytaniem, lub temat p.t. dlaczego nie podobają ( lub podobają) mi się "krajowe" 749...

Ja nie jestem polonistą, z polskiego miałem 3, ale za przekonania bardziej, ale takie ni to zdania ni półzdania nie wnoszą nic konkretnego, ani nie pomagają we właściwym udzieleniu pytającej( ???) osobie odpowiedzi...

Czacha jest krzywo złączona, bo wprowadza niewielką dozę asymetrii poparte tudzież cytrynkowo-sprejowym kolorem...zrozumianle :mrgreen:

Pozdr. J-999

P.S. Jeśli Mod to usunie wcale nie będę zły...

ŻÓŁTY 749 2003 

ze zdobytych info wynika, że moto miało problem z utrzymaniem pracy silnika na niskich obrotach, sprzedający nie za bardzo chciał się nim pochwalić w zaproponowanym terminie, mówiąc że mechanik rzekomo na wakacjach, a moto w warsztacie, podczas gdy moto już było w drodze do innego mechanika, gdzieś w Gliwicach...

nie mogę załadować foty!

Edytowano przez martini

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.