Mario 0 Napisano Luty 20, 2014 ...poproszę. :) Coś nie mogę kabli poprowadzić. Tu za długie, tam nie styka... :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mario 0 Napisano Luty 21, 2014 Koledzy nie mają czy niechętnie udostępniają? :eh: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) Witam... Dopasuj może od 999 z http://www.carlsalter.com/motorcycle-manuals.asp części katalogowe i owners manual to na stronie Ducati http://www.ducati.com/services/maintenance/index.do Pozdr., J-999 Czesem po katalogu części można sobie sprawdzić co i jak po koleji idzie... Edytowano Luty 21, 2014 przez klekot999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mario 0 Napisano Luty 21, 2014 Dzięki klekot999, części i owner manual przeglądałem ale nie widać poprowadzenia kabli. Zobaczę ten od 999 ale to jednak inna maszyna. Może ktoś ma od S4RS od 2006? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 21, 2014 Która część wiązki Cię interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mario 0 Napisano Luty 21, 2014 Właściwie to chciałbym całość sprawdzić. Motor był rozebrany do ramy a już poprzednio nie do końca mi się podobało prowadzenie kabelków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mario 0 Napisano Luty 21, 2014 Chyba sobie zakupię na Ducati-manuals.com Ale mają tylko S4RS 2006-2008. No ale kable chyba tak samo idą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 21, 2014 niekoniecznie w manualu zobaczysz prowadzenie wszystkich kabli , przydały by się foty rozebranego moto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mario 0 Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) Rzuciłem trochę okiem i w manualu ładnie są pokolorowane kabelki i dobre zdjęcia więc chyba będzie widać. Manual kosztował 4,5$ więc przeżyję. Edytowano Luty 21, 2014 przez Mario Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach