Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
redruM

Ducati 1198 Bydgoszcz

Polecane posty

Witam

http://otomoto.pl/ducati-1098-1198-M3922324.html

Chciałem zapytać czy ktoś zna ten motocykl? Pytam ponieważ najprawdopodobniej oglądałem go u poprzedniego właściciela niedaleko Częstochowy. Nie jestem pewny na 100% ale myślę że mocne 80 :) Tak czy inaczej zachowajcie ostrożność.

Gdyby co - pierwsze pytajcie o ściągnięcie carbonu z ramy.

Nie chciałbym oskarżać bezpodstawnie jeśli się mylę więc jeśli ktoś potwierdzi hmm.. nienajlepszy stan opiszę jak wyglądały moje oględziny z mechanikiem.

połączone

Widać że import z USA, więc na bank po dzwonie, pytanie po jakim i jak postawiony na nogi?

oskar - czy Ty na pewno czytałeś to samo ogłoszenie ?

po czym wnosisz że z usa? 

ja się nie znam więc nic nie podpowiem - ale piękny jest !

Gość Ducatista   
Gość Ducatista

oskar - czy Ty na pewno czytałeś to samo ogłoszenie ?

po czym wnosisz że z usa? 

ja się nie znam więc nic nie podpowiem - ale piękny jest !

bo lycznik w mylach emerykanskych ma i docisk z amelinium ....

KGr    1

Ja licznika w milach nie widze, ale faktycznie ma tone naklejek na ramie o emisjach :)

Ok więc tak - żal mi teraźniejszego właściciela ale: 

Oglądałem ten motocykl na jesieni najprawdopodobniej u poprzedniego właściciela. Motocykl był 100% rozbity (nie przewrócony w garażu jak to wszyscy mówią), minimum był uderzony przodem i lewa strona ale pewnie zrobił jakiegoś potrójnego tulupa ;) bo z każdej strony było coś nie tak, cały pomalowany (gdyby chociaż ładnie), brakowało śrubek, trząsł się tak , że na luzie nie dało się przeczytać nic z wyświetlacza, biegi były odwrócone co sugeruje gdzie był wcześniej używany i prawdopodobnie rozbity, do czego w końcu (poniekąd) przyznał się poprzedni właściciel. Na drugim zdjęciu tam gdzie rama dochodzi koło pólek widać przetarcie na carbonowej osłonie ramy i tam rama jest najprawgopodobnie zagięta. Motocykl jest krzywy i mocno! ściąga w lewo. W życiu nie widziałem gorszego ulepa (w tej cenie). Ale!! widziałem go we wrześniu więc może teraz jest lepiej polepiony. Tak czy inaczej jeśli oglądać to z kimś kto się zna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.