rummy51 0 Napisano Luty 28, 2014 Cześć, W zeszłym roku zrobiłem prawko na motocykle i teraz szukam dla siebie pierwszej maszyny. Rozum podpowiada, żeby kupić jakąś Hondę CB500, ale serce nie słucha i ciągle łaże po ogłoszeniach "potworów" :) Pojawiło się takie ogłoszenie: http://otomoto.pl/ducati-monster-dark-M3921379.html Pasuje mi lokalizacja, ale nie wiem jak ocenić tą ofertę. Póki co słabo się jeszcze orientuję w temacie. Co myślicie? Będę wdzięczny za wszelkie uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawek 0 Napisano Luty 28, 2014 a My będziemy wdzięczni za uszanowanie zasad forum... ...z resztą pewnie długo nie potrwa a Biały Cię poinstruuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Luty 28, 2014 Nasajmprzód odwiedź przywitalnię a potem korzystaj do woli z naszej przepaśnej wiedzy. Może znajdzie się ktoś kto razem z Tobą looknie to moto. A o ryżwoni więcej nie wspominaj :grin:. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 28, 2014 Owszem - powitalania jak najbardziej wskazana. A co do CB 500 to wcale nie jest zły pomysł - na pewno jest to moto łagodniejsze i łatwiejsze w prowadzeniu niż Monster w tym ważnym dla świeżego zakresie dolnym obrotów. Także 8ki i inne wolne manewry lepiej wykonuje się na Cebulce. Wiem. Miałem i piszę z perspektywy mało utalentowanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 28, 2014 ...z resztą pewnie długo nie potrwa a Biały Cię poinstruujeHeheheCiesze się że ktoś przede mną juz to zrobił i nie jestem jedyny, który wizytę w Powitalni odbiera za przejaw kultury. Monster juz się chyba tu u nas przewijał. Tapatalknięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rummy51 0 Napisano Luty 28, 2014 Kajam się, już się zameldowałem w powitalni. Dzięki za przypomnienie. Przeglądałem starsze wątki, ale dyskusji o tym egzemplarzu nie znalazłem, chociaż może było na starszej aukcji, która już wygasła. Ogólnie to wydaje mi się, że cena jak za ten rocznik jest odpowiednia, no i nawet poniżej założonego budżetu. Więc mogę troche ryzykować i odłożyć kasę na naprawy. Znacie jakiś zaufany warsztat wTrójmieście, do któego mółbym z nim podjechać?Aha, w miarę niedaleko mam jeszcze to tego: http://otomoto.pl/ducati-620-i-monster-dark-gwarancja-fz-cb-M3756555.html Trochę droższy, trochę młodszy, może warto? Tak w ogóle to niesprawiedliwe, że Monstery upodobały sobie południe Polski, a na Pomorzu ze świecą szukać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Luty 28, 2014 rummy ustaw się jakoś ze sprzedającym, daj znaka to obadamy. Nie znam sprzęta, a gdyby jeździł po Gdańsku to pewno by się gdzieś przewinął. W weekend mogę pomóc... pozdro i witalski na północnym oddziale Desmoszpitala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rummy51 0 Napisano Marzec 1, 2014 Nikewid, dzięki. To postaram sięustawićwszystko na weekend. Odezwę się, żeby ustalić czy i kiedy Tobie py pasowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach