Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
rummy51

Monster z Gdańska

Polecane posty

Cześć,

W zeszłym roku zrobiłem prawko na motocykle i teraz szukam dla siebie pierwszej maszyny. Rozum podpowiada, żeby kupić jakąś Hondę CB500, ale serce nie słucha i ciągle łaże po ogłoszeniach "potworów" :) Pojawiło się takie ogłoszenie: http://otomoto.pl/ducati-monster-dark-M3921379.html

Pasuje mi lokalizacja, ale nie wiem jak ocenić tą ofertę. Póki co słabo się jeszcze orientuję w temacie. Co myślicie? Będę wdzięczny za wszelkie uwagi.

a My będziemy wdzięczni za uszanowanie zasad forum...

...z resztą pewnie długo nie potrwa a Biały Cię poinstruuje 

Nasajmprzód odwiedź przywitalnię a potem korzystaj do woli z naszej przepaśnej wiedzy. Może znajdzie się ktoś kto razem z Tobą looknie to moto. A o ryżwoni więcej nie wspominaj :grin:.

Owszem - powitalania jak najbardziej wskazana.

A co do CB 500 to wcale nie jest zły pomysł - na pewno jest to moto łagodniejsze i łatwiejsze w prowadzeniu niż Monster w tym ważnym dla świeżego zakresie dolnym obrotów.

Także 8ki i inne wolne manewry lepiej wykonuje się na Cebulce.

Wiem. Miałem i piszę z perspektywy mało utalentowanego.

...z resztą pewnie długo nie potrwa a Biały Cię poinstruuje

Hehehe

Ciesze się że ktoś przede mną juz to zrobił i nie jestem jedyny, który wizytę w Powitalni odbiera za przejaw kultury.

Monster juz się chyba tu u nas przewijał.

Tapatalknięte

Kajam się, już się zameldowałem w powitalni. Dzięki za przypomnienie.

Przeglądałem starsze wątki, ale dyskusji o tym egzemplarzu nie znalazłem, chociaż może było na starszej aukcji, która już wygasła. Ogólnie to wydaje mi się, że cena jak za ten rocznik jest odpowiednia, no i nawet poniżej założonego budżetu. Więc mogę troche ryzykować i odłożyć kasę na naprawy. Znacie jakiś zaufany warsztat wTrójmieście, do któego mółbym z nim podjechać?

Aha, w miarę niedaleko mam jeszcze to tego: http://otomoto.pl/ducati-620-i-monster-dark-gwarancja-fz-cb-M3756555.html  Trochę droższy, trochę młodszy, może warto?

Tak w ogóle to niesprawiedliwe, że Monstery upodobały sobie południe Polski, a na Pomorzu ze świecą szukać :(

rummy

ustaw się jakoś ze sprzedającym, daj znaka to obadamy.

Nie znam sprzęta, a gdyby jeździł po Gdańsku to pewno by się gdzieś przewinął.

W weekend mogę pomóc...

pozdro i witalski na północnym oddziale Desmoszpitala

Nikewid, dzięki. To postaram sięustawićwszystko na weekend. Odezwę się, żeby ustalić czy i kiedy Tobie py pasowało.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.