IRO 0 Napisano Marzec 5, 2014 Witam. Czy posiada ktoś manuala do tego rocznika? Może pasuje od jakiegoś innego rocznika? Tych poniżej z roku 2000 nie da się pobrać, więc nie mam jak tego porównać. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stypski 0 Napisano Marzec 5, 2014 Może z tego tematu: http://docpoland.com/temat/12528-monstery-600-750-900-stare/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IRO 0 Napisano Marzec 5, 2014 Właśnie tą już mam, ale nie jestem pewien czy np takie wartości jak grubość tarcz sprzęgłowych w tych rocznikach będzie taka sama. Serwisówka jest z 93 roku a do 99 sprzęgło mogło się zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Raz, dwa, trzy... Edytowano Marzec 5, 2014 przez musieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IRO 0 Napisano Marzec 6, 2014 Dzięki wielkie :) Jeżeli miałbyś dostęp do całej serwisówki to byłbym bardzo wdzięczny, o ile to nie problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jansoon 0 Napisano Kwiecień 10, 2014 Dzięki wielkie :) Jeżeli miałbyś dostęp do całej serwisówki to byłbym bardzo wdzięczny, o ile to nie problem. ja Ci wysle ale podaj e-mail na ktory moge wyslac w pdf jesli Chcesz to moj e-mail [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macias89 0 Napisano Luty 8, 2015 Siemka, Czy masz nadal manuala albo katalog części do Dukata z 99 edycja Dark?? Ja mam katalog części do monstera Dark z 2000 r. Ale nie jestem pewien co do tego, że są to te same monstery bo znalazłem jedną nieścisłość: np.pokrywa filtra powietrza ma inny numer. A małą skrzyneczkę z częściami muszę zamówić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach