koziu 1 Napisano Marzec 13, 2014 Z racji tego że moto turystyczne to przydałby się taki gadżet tylko nie mam pomysłu gdzie to zamontować proszę o podpowiedzi . Na tą chwilę mój srajfon jeździ w tankpadzie w mapniku ale trochę kiepsko widać , a chodzi mi o janosika. Myślę że uchwyt musiałby zostać zamontowany gdzieś obok zegarów ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Marzec 13, 2014 (edytowany) Mam ten sam problem, ale na szczęście Yanosika możesz odpalić na słuchawkach przewodowych lub BT. Nie możesz zgłaszać (telefon w kieszeni), ale chociaż Cię uprzedzi. Edytowano Marzec 13, 2014 przez maniujr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robsonick 1 Napisano Marzec 14, 2014 Z racji tego że moto turystyczne to przydałby się taki gadżet tylko nie mam pomysłu gdzie to zamontować proszę o podpowiedzi . Na tą chwilę mój srajfon jeździ w tankpadzie w mapniku ale trochę kiepsko widać , a chodzi mi o janosika. Myślę że uchwyt musiałby zostać zamontowany gdzieś obok zegarów ??? A w jakim nadwoziu masz tego STka? nowszym tak jak ST3 czy starszym jak ST2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matti 1 Napisano Marzec 14, 2014 Z profilu wynika, że ST4S. A w jakim nadwoziu masz tego STka? nowszym tak jak ST3 czy starszym jak ST2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziu 1 Napisano Marzec 14, 2014 Tak st4s w starej budzie . Dzisiaj zdjąłem szybę odsłaniając zegary i widzę możliwość podkręcenia pod śrubę mocującą owe zegary kawałka taśmy z nierdzewki i uchwyt umocować ponad zegarami. Ale odkryłem jeszcze jedno miejsce , na samym środku kierownicy od strony zegarów mam miejsce na śrubkę m5 i to chyba idealne miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 14, 2014 Ja wydumałem ze starego clipona i kawałka kierownicy , sprawdził się rewelacyjnie w trasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziu 1 Napisano Marzec 14, 2014 Dzięki Marcin , to jest dokładnie to miejsce ps u ciebie jest też gniazdo na śrubę m5 na środku kiery od przodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 14, 2014 ps u ciebie jest też gniazdo na śrubę m5 na środku kiery od przodu? Zdaje się że nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) zdaje się, że tylko w serii ST występuje bo ja też mam takie i też myślałem o wykorzystaniu tego gniazda pod telefon/nawi :) Edytowano Marzec 15, 2014 przez Alfone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 16, 2014 Jest taki wymysł firmy Motoreva, dzięki któremu montaż akcesoriów właściwie na każdym Ducati jest mocno ułatwiony: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Marzec 16, 2014 ile taka przyjemność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwy Napisano Marzec 16, 2014 Proponoje podobne rozwiazanie + dodatkowe przegoby w roznych dlogsciach, firma RAM MOUNT (do kupienia n. p. w Louisie). http://www.bikertech.de/html/ram-mount.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziu 1 Napisano Marzec 21, 2014 Oto realizacja mojego pomysłu koszt uchwytu 0,00zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziu 1 Napisano Marzec 21, 2014 wykorzystałem miejsce na śrubkę m5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Marzec 30, 2014 A ja mam coś takiego: Można sobie dowolnie regulować ustawienie wzdłuż i wszerz (można wyciągnąć nawet ponad dwupiętrowego tankbaga). Koszt na allegro to coś ok 30 złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach