Marek Karateka 0 Napisano Marzec 21, 2014 Przede wszystkim chciałbym powitać i się przedstawić na forum - jestem Marek i od dawna marzę o ducati ;) Do tej pory jeździłem hornetem, ze względu na opinie znajomych o marce… dorosłem jednak do własnej opinii ;) Chciałbym Was zapytać, poprosić o opinie na temat ST4, którego mam zamiar zakupić (jestem w trakcie dogadywania ostatnich szczegółów wymiany horneta na tego STeka) - komis moto motion http://otomoto.pl/ducati-st4-M3846655.html czy polecacie? wiecie coś o tym konkretnie motocyklu? mi po przejażdżce bardzo się podoba ;) jednak nie mam doświadczenia w zakupie ducati i jego mechaniki. dziękuję za wszelkie opinie, pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 21, 2014 Przede wszystkim chciałbym powitać i się przedstawić na forum - jestem Marek i od dawna marzę o ducati ;) Do tej pory jeździłem hornetem, ze względu na opinie znajomych o marce… dorosłem jednak do własnej opinii ;) dziękuję za wszelkie opinie, pomoc Cześć... mówimy sobie w taki sposób Natomiast co do pomocy: są tutaj ludzie z Wawy, a jak poprosisz wujka Google, to na 100% wyda Ci namiar żeby wykonać oględziny przed zakupem. ;) A potem już tylko TO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 21, 2014 Marku, gratuluję zakupu zacnego monstera S4 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Karateka 0 Napisano Marzec 22, 2014 Marku, gratuluję zakupu zacnego monstera S4 :smile: dziękuję :wtf: :oops: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Karateka 0 Napisano Marzec 22, 2014 Kurcze nie mogę się doczekać, aby rejestrować i już! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach