Marek.mxo 0 Napisano Marzec 25, 2014 To dlaczego się interesujesz ofertami z podejrzanie niskimi cenami? Chyba tylko dlatego, że liczę na promocję;) chyba niestety za porządną s2r musisz zapłacić koło 15tyś. mioo, Twój komentarz ostatecznie zmienił moje filtry w wyszukiwarkach. Nie mam co się łudzić że przy moim budżecie znajdę coś w co warto się pchać. Ale nie tracę nadziei, że znajdę jakąś 620/965:) Jutro (dzisiaj) spróbuję skontaktować się z właścicielem tego modelu: http://otomoto.pl/ducati-monster-ducati-monster-695-M3933276.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Marzec 25, 2014 a to nie byłe moto Natki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 25, 2014 Może tak być ;) http://docpoland.com/temat/15716-pokaż-swojego-monstera/?p=222269 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Marzec 25, 2014 Raczej nie. Ten ma owiewke i osłonę miejsca pasażera. I jeszcze biały pas na owiewce, baku i tejże osłonie. I jeszcze jakiś biały napis na ramie. Poza tym ma jakiegoś takiego dziwnego bobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stypski 0 Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Kolega z Poznania zakupił Monstera od Natki niedawno :) http://docpoland.com/temat/15716-pokaż-swojego-monstera/?p=232294 Edytowano Marzec 25, 2014 przez stypski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 25, 2014 No tak. Mnożą się te 695, czy co ? ;) Mea Culpa - nie popatrzyłem uważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 26, 2014 No tak. Mnożą się te 695, czy co ? ;) Mea Culpa - nie popatrzyłem uważnie. No Biały niby "wszystko" wie a nie przyuważył jak jego DS co jakiś czas wyjeżdża co by przed jaką S4 "wydechami" poszpanować i potem mamy małe monsterki jak 695 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 26, 2014 No Biały niby "wszystko" wie Następny, co mnie przecenia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 26, 2014 Następny, co mnie przecenia :P No przecież masz w cudzołós... cudzysłowiu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Marzec 30, 2014 Jutro ruszę się na Poznań zobaczyć S2R 800 w moto44 ..wycieczka iście rekreacyjna, powiedzmy do onanizowania się estetyką motocykla ...tak wyszło, że jeszcze nie było mi dane zobaczyć jakąś s2r w realu, a ten ma dziwnie mały przebieg i świeci się jak psu jajca wiosną. Przy okazji zbiorę trochę informacji dla innych zainteresowanych.Dlaczego litrowy jest tak rzadko spotykany w sprzedaży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) http://www.moto44.pl/index.php?MENU=oferta&id=24 To ? Edytowano Marzec 30, 2014 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Marzec 30, 2014 Tak, ogólnie też brałem go pod uwagę zakupu, lecz staram się pozyskać większego. Motomaniax sprowadza litra, ale na tylu chętnych ...raczej się nie załapię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Marzec 30, 2014 Motomaniax sprowadza litra, ale na tylu chętnych ...raczej się nie załapię. Ale to pytałeś, że mają tylu chętnych, czy tylko się spodziewasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Marzec 30, 2014 Dzwoniłem zaraz po tym jak dałeś wiadomość o jego przyjeździe do Polski. Jak się pojawi, to go obejrzą i właściwie wycenią ...chyba jestem czwartym napalonym chętnym ...dlatego nie wierzę w złapanie tego egzemplarza.. Mam trzy scenariusze: fajny litr pojawi się w naszym kraju; ściągnę przez pośrednika S2R 1000 z Włoch ...albo zejdę do kupna 800. Zakup Ducati wcale nie jest taki prosty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Marzec 30, 2014 nikt nie mówił, że będze łatwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Marzec 31, 2014 http://otomoto.pl/ducati-monster-s2r-800-motonita-M3834776.html Maniaxów masz blisko a sprzedawca pewnie da rade podjechać z nim do nich na sprawdzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) Zwiedziłem moto44 w Poznaniu, tamtejsza S2R 800 jest piękna ;D Odpaliliśmy, ładnie pracuje. Mają ją od dwóch miesięcy, przybyła z Francji ..jest po parkingowej przewrotce na prawą stronę ..po poprawkach lakierniczych ..miała zarysowaną krawędź owiewki, chyba baku (nie pamiętam), lusterko i ślady przy manetce ..typowe objawy sru na bok ...poprawili te skazy ..niczego nie ukrywają, zostawili prawy podnóżek pasażera z małym wgnieceniem na tej "lotce". Łańcuch okey, tarcze też w dobrym stanie ...tylko to nie litr ;D Dlatego możliwe, że skorzystam z ich usługi ściągnięcia S2R 1000 zza granicy. Poonanizowałem się widokiem, jak na gościa co ma 194cm nie czułem się źle, choć i tak uważam, że warto kupić regulowane sety. Czekam jeszcze na wiadomość od motomaniax, jak minie mnie ich czerwony litr, to sprowadzę maszynę przez moto44. Ja chcę Ducati :mrgreen: Edytowano Marzec 31, 2014 przez arvent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) Ja chcę Ducati :mrgreen: Please, please, please!!! :D Edytowano Marzec 31, 2014 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Kwiecień 4, 2014 Nie będę tworzył nowego tematu, ale mam pytanie co do bolońskich maszyn na terenie Włoch i Francji. Jak szukam używki, to monstery z Francji są średnio o 1 tyś. euro droższe od ofert we Włoszech. Wiadomo, że każdy egzemplarz podlega indywidualnej ocenie, ale, czy są jakieś inne powody, które warunkują cenę poza Italy? We Francji sprzedawali je drożej? Francuzi lepiej dbają o te maszyny? Czy wynika, to z jakiegoś poczucia marki, że zwyczajnie kraj 69 mocniej trzyma wartość Ducati? Może uchowało się więcej Żydów :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek.mxo 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 To były bardzo cieżkie dni, tygodnie i miesiace ale wszystkie znaki na niebie wskazuja ze juz niedlugo w moim posiadaniu bedzie Monster z Wro ktorego jakis czas temu rzucilem do tego posta. Rozchodzi sie o tę 695-tkę: http://otomoto.pl/du...5-M3933276.html . Historia sprzedazy/kupna ciekawa ale o tym opowiem jak tylko moto stanie na moim podjezdzie;) Jest jedna rzecz o ktora musze Was zapytac, czy w 2006 roku byly produkowane 695-ki? Z wszystkich dokumentow jakie mi wlascicielka przedstawila wynika, ze ten egzemplarz zostal wyprodukowany w 2006. Moja niepewnosc wbudzila oficjalna stronka Ducati.com/it (bikes->archive...). Ze strony www wynika ze 695-ki zaczeto produkowac dopiero w 2007r. W naszym Wroclawskim salonie mi tez nie pomogli ze znalezieniem klamki od hamulca "po roku produkcji"... Czy jest opcja ze we Wloszech te modele byly sprzedawane o rok wczesniej? Cy to mozliwe ze na stronie wloskiego Ducati jest blad? Dajcie znac czy moje obawy sa bezzasadne. Jak zawsze wielce wdzieczny. Sent from my iPad using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Jest oczywiście taka możliwość, że motocykl został wyprodukowany w 2006 ale do sprzedaży wprowadzono go jako "rok modelowy" 2007. Był już kiedyś rozwlekany podobny temat na forum. Co do klamek, będą pasować ze wszystkich modeli posiadających pompy ze zintegrowanymi zbiorniczkami płynów, tzw. trumienkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Ja mam 695 z Włoch z 2006. Jest gitara :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czapek 0 Napisano Czerwiec 12, 2014 Ja też mam 695 z 2006. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek.mxo 0 Napisano Czerwiec 12, 2014 Wielkie dzieki za odpowiedzi. Teraz jestem spokojny. Pozdrawiam! Sent from my iPad using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach