ukasz 0 Napisano Kwiecień 1, 2014 ktos cos wie w tej sprawie? :) http://sprzedam.pl/aukcja_8764538_motocykl-marki-%22DUCATI-749-S%22-nr-rej.-NOL73NX-rok-prod.-2004----Dobre-Miasto-7500.00-zl-oferuje.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Kwiecień 1, 2014 Powinna być zamieszczona opinia rzeczoznawcy. Skontaktuj się w tym celu z organem wystawiającym sprzęt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Kwiecień 1, 2014 sprzęt do roboty. sprzęgło, paski, owiewki, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Kwiecień 20, 2014 Heh, ciekawe czy w końcu zlicytowali ten motocykl. Już ponad rok czasu próbują go zlicytować, raz nawet tam byłem (ponad rok temu). Oprócz mnie było chyba 4 zainteresowanych, wyszedł właściciel i oświadczyli z komornikiem, że licytacja się nie odbędzie, bo motocykla nie ma na miejscu: "Jest w Warszawie w serwisie w naprawie powypadkowej". Jak zapytałem w którym, to właściciel odparł, że niech mnie to nie obchodzi - czy cos w tym stylu. Licytacja komornicza to przykra sprawa, ale jak gościu chowa motocykl w garażu u sąsiada i mówi, że "nikogo nie ma w domu" to niepotrzebnie marnuje ludzki czas i pieniądze. Licytacje komornicze to przykra sprawa, ale jak to kiedyś usłyszałem z ust handlarza - stałego bywalca takich licytacji: długi trzeba spłacać, albo ich nie zaciągać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Kwiecień 21, 2014 ha ha ha szukanie "okazji" ....... byłem widziałem ten motocykl i...życzę powodzenia :) brak owiewek, sprzęgła, lamp, setów, zegara, laga krzywa, podmieniony tłumik z 54mm na silenca, nie odpala, brak kluczyków karty kodowej. żółty, jest tylko zbiornik, rama i silnik w nie wiadomo jakim stanie ...... i tyle. Dla mnie wartość tego czegoś to 1000zl. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach