Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
ukasz

Ducati 749s

Polecane posty

Powinna być zamieszczona opinia rzeczoznawcy. Skontaktuj się w tym celu z organem wystawiającym sprzęt.

Heh, ciekawe czy w końcu zlicytowali ten motocykl. Już ponad rok czasu próbują go zlicytować, raz nawet tam byłem (ponad rok temu). Oprócz mnie było chyba 4 zainteresowanych, wyszedł właściciel i oświadczyli z komornikiem, że licytacja się nie odbędzie, bo motocykla nie ma na miejscu: "Jest w Warszawie w serwisie w naprawie powypadkowej". Jak zapytałem w którym, to właściciel odparł, że niech mnie to nie obchodzi - czy cos w tym stylu. Licytacja komornicza to przykra sprawa, ale jak gościu chowa motocykl w garażu u sąsiada i mówi, że  "nikogo nie ma w domu" to niepotrzebnie marnuje ludzki czas i pieniądze. Licytacje komornicze to przykra sprawa, ale jak to kiedyś usłyszałem z ust handlarza - stałego bywalca takich licytacji: długi trzeba spłacać, albo ich nie zaciągać.

ha ha ha szukanie "okazji" ....... byłem widziałem ten motocykl i...życzę powodzenia :) brak  owiewek, sprzęgła, lamp, setów, zegara, laga krzywa, podmieniony tłumik z 54mm na silenca, nie odpala, brak kluczyków karty kodowej. żółty, jest tylko zbiornik, rama i silnik w nie wiadomo jakim stanie ...... i tyle. Dla mnie wartość tego czegoś to 1000zl. Powodzenia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.