Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

ukasz

Grand Prix Ameryk

Polecane posty

dzisiaj od godz. 16 naszego czasu pierwsze sesje treningowe - kto wygra w niedziele? :)

iqft.jpg

No właśnie - odgryzie, czy będzie jak rok temu? Bardzo liczę, że to pierwsze. Ale zdrowo-rozsądkowo obstawiam, że Lorek znowu wystrzeli i dopiero pod koniec zacznie się walka o 1 miejsce. Marzy mi się walka JL, MM, VR.

Oczywiście trzymam też kciuki za anglika na włoszczyźnie.

Czy ktoś wie, gdzie będzie można na żywo obejrzeć to wydarzenie? Niestety Polsat Sport News będzie w tym czasie pokazywał wstrząsające wydarzenie jakim jest mecz koszykówki PGE Turów Zgorzelec - Stelmet Zielona Góra.

Aaaa już widzę, Polsat Sport Extra tym razem...

Edytowano przez Shogun

Troche problemów z elektroniką było ale chyba jest już ok :) wiec zobaczymy co pokażą dzisiaj bo w WSBK się działo :)

nigdy nie miałem wątpliwości, że taki dzień nastąpi, że szala w końcu zacznie przychylać się na "naszą " stronę ;)

Badziak wczoraj zauważył że jak Ducati zacznie sobie dobrze radzić ukrócą się przywileje. Ja mam nadzieję że to nie przeszkodzi w kontynuacji tego co zaczęło się wczoraj.

Dobry wyścig po całości był.

Myślę, że nie powinno, bo z tego co kojarzę, to Iannone zarówno kwalifikacje, jak i sam wyścig przejechał na oponach dostępnych bez przywiliejów.

Jak dla mnie wyścig był nudny jak flaki z olejem. Jedyne przetasowania to efekt puchnących w połowie wyścigu VR i w/w AI. VR zabił przednią oponę, AI nie wiem.. Ale do czasu jechał bosko.

Wyścigu niestety nie oglądałem, ale i tak brawa dla Dovi i Iannone....

Marqez nie jest człowiekiem hahahahahaa :mrgreen:

Widziałem parę jego akcji w zakręcie, jak co nie wyjdzie, to i skorygować potrafi, i przyhamować obojętnie czym...Brawo :clap:

Pozdr. J-999

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.