ukasz 0 Napisano Kwiecień 11, 2014 dzisiaj od godz. 16 naszego czasu pierwsze sesje treningowe - kto wygra w niedziele? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Kwiecień 11, 2014 Rossi ;) tym razem się odgryzie Marquezowi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Kwiecień 11, 2014 No właśnie - odgryzie, czy będzie jak rok temu? Bardzo liczę, że to pierwsze. Ale zdrowo-rozsądkowo obstawiam, że Lorek znowu wystrzeli i dopiero pod koniec zacznie się walka o 1 miejsce. Marzy mi się walka JL, MM, VR.Oczywiście trzymam też kciuki za anglika na włoszczyźnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) Czy ktoś wie, gdzie będzie można na żywo obejrzeć to wydarzenie? Niestety Polsat Sport News będzie w tym czasie pokazywał wstrząsające wydarzenie jakim jest mecz koszykówki PGE Turów Zgorzelec - Stelmet Zielona Góra. Aaaa już widzę, Polsat Sport Extra tym razem... Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez Shogun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 Polsat Sport Extra godz. 21.00 MotoGP na żywo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PePe 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 Liczę na Cal'a - może odpali :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 Troche problemów z elektroniką było ale chyba jest już ok :) wiec zobaczymy co pokażą dzisiaj bo w WSBK się działo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 zaraz startuja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 JL wspanialy start :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawlik 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 Lorenzo sie popisal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 dziwny wyscig... mam nadzieje, ze Iannone dowiezie podium dla Ducati :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 Dovi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 No i DUCATI na podium :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 hehe mimo wszystko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 Ale Iannone jechał rewelacyjnie wielkie brawa No a Dovi na podium :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Kwiecień 13, 2014 W nieszczęściu szczęście. Szkoda, że Hondy nie popsuły się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 Brawo Andrea :thumbup: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 Ducati robi sie lepsze od yamahy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Kwiecień 13, 2014 Dokładnie w kategorii konstruktorów na 2miejscu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 13, 2014 Brawo Andrea1 i 2 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 Brafo Andreas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 nigdy nie miałem wątpliwości, że taki dzień nastąpi, że szala w końcu zacznie przychylać się na "naszą " stronę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 Badziak wczoraj zauważył że jak Ducati zacznie sobie dobrze radzić ukrócą się przywileje. Ja mam nadzieję że to nie przeszkodzi w kontynuacji tego co zaczęło się wczoraj. Dobry wyścig po całości był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 Myślę, że nie powinno, bo z tego co kojarzę, to Iannone zarówno kwalifikacje, jak i sam wyścig przejechał na oponach dostępnych bez przywiliejów. Jak dla mnie wyścig był nudny jak flaki z olejem. Jedyne przetasowania to efekt puchnących w połowie wyścigu VR i w/w AI. VR zabił przednią oponę, AI nie wiem.. Ale do czasu jechał bosko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 14, 2014 Wyścigu niestety nie oglądałem, ale i tak brawa dla Dovi i Iannone.... Marqez nie jest człowiekiem hahahahahaa :mrgreen: Widziałem parę jego akcji w zakręcie, jak co nie wyjdzie, to i skorygować potrafi, i przyhamować obojętnie czym...Brawo :clap: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach