Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
tjhamsiu

1098S

Polecane posty

Witam,

W związku z tym że powoli zaczynam się interesować zakupem 1098,rozglądam się i z tego co znalazłem zastanawia mnie skąd ta, stosunkowo niska cena S-ki...Bo to jest S-ka.

http://allegro.pl/ducati-1098-rs-akrapovic-piekny-stan-i4121635855.html

i jeszcze printscreen dla potomności.

post-86648-0-99888100-1397459683_thumb.jpg

Witam,

W związku z tym że powoli zaczynam się interesować zakupem 1098,rozglądam się i z tego co znalazłem zastanawia mnie skąd ta, stosunkowo niska cena S-ki...Bo to jest S-ka.

http://allegro.pl/ducati-1098-rs-akrapovic-piekny-stan-i4121635855.html

i jeszcze printscreen dla potomności.

przecież to jest "oryginalna R-ka" nad czym się tu zastanawiać? ;)

Dokładnie hehe, moto IDEAŁ :-)))

Prawda jest taka, że uczciwy motocykl kosztuje. Na zachodzie dobra "S-ka" kosztuje ok. 10000euro, tylko u nas zawsze znajdzie się OKAZJA :-)

"1098 rs" :thumbup:

Dobrze, że na świcie istnieje tylu głupich ludzi, którzy ośmieszają się tym bardziej, im bardziej próbują być mądrzejsi od innych. Inaczej pewnie byłoby dość nudno :razz:

Wiem,że S-ka musi kosztować...komentowanie opisu o R-ce ominąłem bo to nawet szkoda komentować...mam za daleko żeby tak sobie jechać,obejrzeć wkur...ć się i wrócić.

Ciekawe czy numer Vin odpowiada nr R-ki, czy S- ki  i to byłoby ciekawe jak numer ramy byłby R-kowski, a sama rama jest nieeRkowska ???

ZDM1XBE czy

ZDM1XBH

???

Pozdr. J-999

P.S. ale motocykl ma bardzo dobrą cenę....

i nie wygląda jakby był składany z kilku...przynajmniej na tych zdjęciach.Choć "polska igła" za niezła kase to już z góry wygląda,że ma jakiś sekrecik w sobie...Choć oczywiście mogę się mylić.

i nie wygląda jakby był składany z kilku...przynajmniej na tych zdjęciach.Choć "polska igła" za niezła kase to już z góry wygląda,że ma jakiś sekrecik w sobie...Choć oczywiście mogę się mylić.

Ale klamkę sprzęgła mu odgryzło coś ;) weź VIN od typa, poszukaj informacji. Dobre motocykle swoje kosztują i nie stoją w błocie pod krzakiem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.