tjhamsiu 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 Witam, W związku z tym że powoli zaczynam się interesować zakupem 1098,rozglądam się i z tego co znalazłem zastanawia mnie skąd ta, stosunkowo niska cena S-ki...Bo to jest S-ka. http://allegro.pl/ducati-1098-rs-akrapovic-piekny-stan-i4121635855.html i jeszcze printscreen dla potomności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
were 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 Witam, W związku z tym że powoli zaczynam się interesować zakupem 1098,rozglądam się i z tego co znalazłem zastanawia mnie skąd ta, stosunkowo niska cena S-ki...Bo to jest S-ka. http://allegro.pl/ducati-1098-rs-akrapovic-piekny-stan-i4121635855.html i jeszcze printscreen dla potomności. przecież to jest "oryginalna R-ka" nad czym się tu zastanawiać? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 Dokładnie hehe, moto IDEAŁ :-))) Prawda jest taka, że uczciwy motocykl kosztuje. Na zachodzie dobra "S-ka" kosztuje ok. 10000euro, tylko u nas zawsze znajdzie się OKAZJA :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 "1098 rs" :thumbup: Dobrze, że na świcie istnieje tylu głupich ludzi, którzy ośmieszają się tym bardziej, im bardziej próbują być mądrzejsi od innych. Inaczej pewnie byłoby dość nudno :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 Wiem,że S-ka musi kosztować...komentowanie opisu o R-ce ominąłem bo to nawet szkoda komentować...mam za daleko żeby tak sobie jechać,obejrzeć wkur...ć się i wrócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 14, 2014 Ciekawe czy numer Vin odpowiada nr R-ki, czy S- ki i to byłoby ciekawe jak numer ramy byłby R-kowski, a sama rama jest nieeRkowska ??? ZDM1XBE czy ZDM1XBH ??? Pozdr. J-999 P.S. ale motocykl ma bardzo dobrą cenę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 i nie wygląda jakby był składany z kilku...przynajmniej na tych zdjęciach.Choć "polska igła" za niezła kase to już z góry wygląda,że ma jakiś sekrecik w sobie...Choć oczywiście mogę się mylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
were 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 i nie wygląda jakby był składany z kilku...przynajmniej na tych zdjęciach.Choć "polska igła" za niezła kase to już z góry wygląda,że ma jakiś sekrecik w sobie...Choć oczywiście mogę się mylić. Ale klamkę sprzęgła mu odgryzło coś ;) weź VIN od typa, poszukaj informacji. Dobre motocykle swoje kosztują i nie stoją w błocie pod krzakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach