PePe 0 Napisano Kwiecień 26, 2014 Sprzęt jak w temacie, wystawiony we Wrocławiu: http://allegro.pl/show_item.php?item=4181180398 Kolega się zainteresował, więc obiecałem, że popytam - może jest komuś znany? Napisane, że przed pierwszym przeglądem - ciekawe czy od 2011 miał choć wymienioną oliwę? Dzięki z góry za wszelkie sugestie, opinie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawek 0 Napisano Kwiecień 26, 2014 również to czytałem dla zachowania gwarancji nalezy wykonać przegląd w tym wymiana oleju w ASO przy przebiegu lub co najmniej rok po pierwszym przeglądzie więc ..... każde zdjęcie przedstawia coś innego, trzy różne wydechy, ostatnie zdjęcie tzw "z <font color='red'>[desmo]</font>" poza tym wydaje się być okazją :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PePe 0 Napisano Kwiecień 28, 2014 Faktycznie nie zwróciłem uwagi na wydechy - że są 3 opcje, naklejki na rancie felgi też raz są a raz nie. Dzięki Slawek za spostrzegawczość :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 28, 2014 nie chce krakać , bo nie jestem na 100% pewny czy to ten egzemplarz ale.... ten nick z allegro ( mail) cos mi przypomina... zdjecia są z salonu (ostatnie) jeszcze na wrocławskich krzykach (tam coś podobnego oglądałem). Jesli ta cała zbieżność jest faktyczna , a moja pamięc nie szwankuje to: - motocykl jest ( był ) bez wypadkowy - jest po wymianie /naprawie rozrządu - pękł pasek na leżącym cylindrze . Czy coś było demontowane/naprawiane w głowicy to nie wiem... - ma wymieniany licznik - stary sie "rozlał" nie wiadomo dlaczego , ale jak go ogladałem to zapewniano mnie, że nigdzie nie "uderzył się " Gośc dość długo szukał osoby która mu "dopasuje" używany licznik , pod immo i kluczyki motocykla . Jeśli to ten sam motocykl to przebieg może byc zakłamany... podkreślam: jesli to ten egzemplarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PePe 0 Napisano Kwiecień 28, 2014 Dzięki cinek78 - bardzo cenne uwagi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach