Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

PePe

MONSTER 696+ termignoni, salon PL, 2011r - Allegro Wrocław

Polecane posty

Sprzęt jak w temacie, wystawiony we Wrocławiu:

http://allegro.pl/show_item.php?item=4181180398

Kolega się zainteresował, więc obiecałem, że popytam - może jest komuś znany? Napisane, że przed pierwszym przeglądem - ciekawe czy od 2011 miał choć wymienioną oliwę?

Dzięki z góry za wszelkie sugestie, opinie :)

również to czytałem

dla zachowania gwarancji nalezy wykonać przegląd w tym wymiana oleju w ASO przy przebiegu lub co najmniej rok po pierwszym przeglądzie więc .....

każde zdjęcie przedstawia coś innego, trzy różne wydechy, 

ostatnie zdjęcie tzw "z <font color='red'>[desmo]</font>"

poza tym wydaje się być okazją :)

Faktycznie nie zwróciłem uwagi na wydechy - że są 3 opcje, naklejki na rancie felgi też raz są a raz nie.

Dzięki Slawek za spostrzegawczość :)

nie chce krakać , bo nie jestem na 100% pewny czy to ten egzemplarz ale.... ten nick z allegro ( mail) cos mi przypomina... zdjecia są z salonu (ostatnie) jeszcze na wrocławskich krzykach (tam coś podobnego oglądałem). Jesli ta cała zbieżność jest faktyczna , a moja pamięc nie szwankuje to:

- motocykl jest ( był ) bez wypadkowy

- jest po wymianie /naprawie rozrządu - pękł pasek na leżącym cylindrze . Czy coś było demontowane/naprawiane w głowicy to nie wiem...

- ma wymieniany licznik - stary sie "rozlał" nie wiadomo dlaczego , ale jak go ogladałem to zapewniano mnie, że nigdzie nie "uderzył się "

Gośc dość długo szukał osoby która mu "dopasuje" używany licznik , pod immo i kluczyki motocykla . Jeśli to ten sam motocykl to przebieg może byc zakłamany... podkreślam: jesli to ten egzemplarz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.