Franz 0 Napisano Maj 15, 2014 Witam Zbliza sie powoli runda mistrzostw Polski 31/1. Bedzie oczywiście Nasz Ducati Team. Ja z cała F.A.myly oraz Artury jedziemy kibicować jak i później pojeździć na SD 2/3. Może jest wiecej chetnych na ten termin i zawiązemy jakąś klubowa inicjatywę. Trybuny na Poznaniu nie sa duże....to zrobmy jedna CZERWONĄ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 15, 2014 ...i zapomniałem dodać. Franz`e wszystkich Desmo Maniaxów i wogóle zapraszaja na kawkę !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 15, 2014 No ! Od razu lepiej :P jak tak, to przyjadę ze śwagrem :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 15, 2014 (edytowany) Dżizas widzę tę trybunę Maniaxów , choćbym miał tam siedzieć z Białym i jego szwagrem ... jak :!: Edytowano Maj 16, 2014 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 15, 2014 Te!? Bioły, Schwagier i Franz`e. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Maj 15, 2014 o jak rodzinnie, a zarazem patetycznie się zrobiło :razz: Ale na serio. 31 jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pikar 0 Napisano Maj 16, 2014 zulusy zaplanowali też na ten termin przybycie w czerwonych koszulkach :) kupiłbym flagę DUCATI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 16, 2014 Tak jak mówisz STIGI, bo to powinno być dla nas najwieksze świeto, jak ścigaja się i wygrywają nasze kochane DUCATI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 23, 2014 Podnoszę temat, bo za mocno spada :D Poznańskie Pyry - dlaczego się nie wpisujecie ?? Kto ma wspierać NASZYCH, jak nie my - tubylcy ??? 31.05 kwalifikacje 01.06 wyścig Meldować mnie się tutaj zaraz ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arti 6 Napisano Maj 23, 2014 Ja sie meldung :-), a tego 31 mieli my do jakis dzieci jechac ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pmcpoznan 0 Napisano Maj 23, 2014 Mam zamiar się pojawić 1.06 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 23, 2014 (edytowany) Ja sie meldung :smile:, a tego 31 mieli my do jakis dzieci jechac ?? Możemy zaliczyć jedno i drugie, choć nie widziałem "lasu rąk" na 31.06 :roll: Mam zamiar się pojawić 1.06 Super :D Nasi górą na torze, to i na trybunach wypada się pokazać ;) Edytowano Maj 23, 2014 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusi 0 Napisano Maj 23, 2014 Mi pasują oba dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 24, 2014 Tu jest konkret : http://www.aw.poznan.pl/imprezy2014/20140531-01mot/Harmonogram%20III,%20IV%20Runda%20WMMP.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 24, 2014 Franz`e, Zulusy i Desmaki I Artury ( moze dojedzie Franek) od piatku do niedzieli. Franz`e zostaja na speed day. Flaga Ducati do kibicowania załatwiona. Ubieramy się w czerwone koszsulki Ducati. Proponuje wstepnie umawiamy sie na trybunie przy sławiniaku choć.......zastaniecie nas napewno przy boksie Ducati Toruń Team tam pytajcie, ale bedzie zabawa. Zapytam jeszcze Artura ze SD jakby to można wspólnie fajnie zoorganizować. Zbliża sie Swięto! Będzie Czerwono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chojny 0 Napisano Maj 26, 2014 U mnie sie pozmienialo i w sumie moge być 31.05. od 10:00 tak do 13:30 max. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 26, 2014 No............i fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 30, 2014 Będę się meldował przed rozpoczęciem I wyścigu - czyli przed 15.05 przy sławiniaku. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 30, 2014 I tam sie spotkajmy. Niech ktos pierwszy rezerwuje miejsca. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 31, 2014 Komu zabrac Welcome Kit z Bolonii? Kooomu, kooomu bo ide do domuuu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arti 6 Napisano Maj 31, 2014 Prezesie wrescie oddam ci plecak :-) jak nie zapne zabrac :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 31, 2014 Mam plecak. Bylo milo. Zacna ekipa. Chlopacy zasuwali jak trza! Coz wiecej potrzeba... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 31, 2014 I od Ginger Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 31, 2014 A jak Franz krzyknął : Maciej gazu !! to Maciej od razu przyspieszał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Maj 31, 2014 potwierdzam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach