Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Franz

Trybuna DUCATI tor Poznań

Polecane posty

Było [desmo].......e

Ps - Bialy wybacz ze się nie pożegnałem - umknęło mi

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Bylo mega dobrze, pieknie i milo! Swietni jestescie!

Nastapila zmiana w godzinach niedzielnych wyscigow- pierwszy jutro jest o 11:35.

Wlatujcie, delektujcie sie klimatem ;-]

Ależ się temat rozwija :) , pierwsza profesjonalna klakiernia w kraju ;) . Jutro 5:00 rano startujemy Was wesprzeć  :wave:

Panowie i Panie!!!!

Dotarłem do domu do Gdyni punkt 21:00... Zmęczony i zmarznięty... O dziwo suchy :)

Wielkie dzięki za fantastycznie spędzony czas!!!! Nawet nie wiecie jak miło was zobaczyć!

Super wyścig, rewelacyjna organizacja!!!

Piotr- dzięki za gościnę! I miły wieczór, ale przedewszystkim za uratowanie sprzęgła!

Spidi - dzięki za wieczorny terror Poznania!

I wszystkim za fajną spobotę!!!!

Do następnego Ducatisti!!!!

Jest może filmik jak podjechał Marcin Walkowiak i Bartek Wilczyński? Piękna sprawa. Tak, można nam zazdrościć. Pozdrowienia dla Pana Sikory BMW. Do jutra. . .

Musiałem przerwać wrzucanie z poprzedniego torowania bo mi bateria w kamerze zdechła a nie mam ładowarki :-( i ładuje przez USB ...

Ale było dobrze!!!

Bardzo dziękujemy za wspólny doping, organizatorom za ogarnięcie spotkania, sponsorom za hałas z puszki, winko w kieliszkach, flagi do machania, koszulki na plecach, kawę w kubkach, ciastka.....

A naszym chłopakom za walkę i widowisko!!!

Oby tak dalej!!!!

Zamieszczam pierwsze zdjęcia kolegi Adama, który dzisiaj spędził ze swoja rodziną pierwsze chwile z Ducacistami.

10617227_580000028772755_1311536234_n.jp

10602982_580000032106088_1591365675_n.jp

10585447_580000018772756_318577034_n.jpg

10622072_580000025439422_1770660966_n.jp

Mamy obiecane więcej zdjęć w tygodniu ;)

Nie ma słów by opisać ten klimat! Mam nadzieje ze na Słowację zmontujemy ekipę by na słowackiej ziemi zrobic hałas dla naszych. Szczególnie z racji tego że Piotr obiecał wygrać! ;) trzymam za słowo!

Co z naszym ktory w trawę poszedł? Jak zdrowie? Na Słowacji pojedzie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Niecierpliwie czekam na relacje z drugiego dnia.

Niestety - wyścigu SS 1000 nie dane mi było obejrzeć. Z FB wiem, że Marcin był trzeci.

Długi - zrastaj się i zdrowia !!

Nie nadaje sie za bardzo do relacji ale powiem Wam jedno: pracowalem przez pewnien okres czasu z kolega, ktory studiowal w Moskwie swego czasu. Mawial: " Jacek - bylo i straszno i smjeszno "

I tak samo bylo podczas tych dwoch dni - ale najwazniejsze jest to, ze razem to przezywalismy Przyjaciele !!!!!  ;-]

I ponizej filmik, ktory juz dwudziesty raz ogladam i spadam z fotela ze smiechu ;-]

Ja chce jeszczeeeeee!

P.S. Ograniczenia forum nie pozwalaja na wrzucanie wszystkich filmow wiec reszta na FB niestety.

jajca na trybunie.mov

I wpis Macieja Ukleji z Facebooka, który zamieścił w temacie wydarzenia "Trybuna Ducati":

" W pierwszej kolejnosci dziękuję wszystkim z czerwonej trybuny za fantastyczny doping. O takich kibicach mogą marzyć najwięksi tego sportu, a te zaszczyt przypadł też i mnie. Żałuję że nie miałem przyjemności spędzić z wami wiecej czasu podczas wyścigu Marcina i poznać was wszystkich osobiście! Walka o pozycje skończyła się niestety dla mnie i Kamila Barańskigo na poboczu, no cóż takie są wyścigi. Mam nadzieje że pomimo wszystko nasz Team dostarczył Wam wiele emocji i radości i ze udało nam się dotrzeć do waczych krwisto czerwonych serc.

Do zobaczenia mam nadzieję jeszcze na trybunie i nie tylko

Maciej "Długi". "

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.