Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Szmalu

Co jest nie tak z Monsterem 1100 z Gostynia?

Polecane posty

KGr    1

Jeszcze wczoraj byl za 19700! A jakies pol roku temu za grubo ponad 25 tysi....

Poza tym, wydaje mi sie ze 18k to powinno jako takie 696 z 2008-09 kosztowac, a nie 1100...

(i nie pisze tego zeby bronic ceny swojego 1100 :P)

Napisano (edytowany)

Już samo ogłoszenie nie zachęca. "sprzedaż komisowa" - czytaj odpowiedzialności nie ponosimy. Nic o wyposazeniu, histotii itp. Ceny można by się czepiać, ale to Ducati ceny moga byc rożne. Jednak jak masz pewną sztukę to i cena i czas sprzedaży powinien być przyzwoite.

Miesiąc temu wystawiłem swoje 696 do szybkiej sprzedaży, chciałem zamienić na 796 (tu pozdrawiam forumowego aktualnego uzytkownika tego 796 :wink:. Rocznki 2010, rej 2011, przbieg 7500, salon pl, bezwypadkowy cena 20.000 pln kupiec pojawił się w 4 dni  :grin:         

Edytowano przez Kwinto

Dokładnie, okazje się zdarzają, ale zazwyczaj po momencie znikają a to moto widzę już chyba od roku albo lepiej...

Interesowałem sie tym moto, jakiś paciak pekniety bak i otarcia na ramie, jeden kluczyk, brak dok przebiegu. Dostałem fotki dokładne i opis. Na żywo nie wiem jak sie prezentuje.

Pojedz, sprawdz. Moze był robiony, a jak byl robiony to moze dobrze byl robiony. Bardzo czesto z niezlego złoma ludzie robią nie do poznania maszyny i biorą full cene rynkową. To jest POLSKA i sa ogloszenia gdzie doslownie zlom powypadkowy, spalony wrak, kaza sobie placic 2/3 ceny uzywanego motora.  Takze jak Ci sie nie spodoba na miejscu i ew po wizycie z nim w serwisie to odpuscisz sobie. Takie zastanawianie sie ze powinien byc drozszy...
Na pierwszy rzut oka widac ze wydechy sa poprzekracane, ale byc moze to zaklamanie ze zdjecia.

KGr    1

idac dalej ma kombinowane cos przy hamulcu z przodu. Lewy i prawy zacisk powinny byc polaczone takim samym przewodem hamulcowym w stalowym oplocie jak idzie od pompy do prawego zacisku. Tu jest "gumiak" wcisniety jakis...

@armistice - dokladnie - nie chodzi o to zeby moto nie bylo naprawiane, ale zeby bylo naprawione DOBRZE...

KGr    1

Najwiecej widzial chyba Gorzko :)

Zastanawiasz sie nad kupnem tego M? Bo jak chcesz 1100 to znam jedno fajne na sprzedaz :)

Najwiecej widzial chyba Gorzko :)

Zastanawiasz sie nad kupnem tego M? Bo jak chcesz 1100 to znam jedno fajne na sprzedaz :)

Naprawdę?  ;)

KGr    1

Naprawdę?   ;)

korkir, o swoim mowilem :P

ale jezeli sprzedajesz swojego, to:

@Szmalu: jak chcesz 1100 to znam dwa fajne na sprzedaz :)

O Twoim pisałem. Mój nie jest fajny i nie jest na sprzedaż... ;)

Nie widziałem na żywo bo po szczegółowych zdjęciach nie zdecydowałem sie go oglądać, co nie znaczy ze za dobra cenę nie warto sie nim zając jeśli uszkodzenia sa po delikatnej glebie.

KGr    1

Mój nie jest fajny 

to tu sie musimy zgodzic, ze sie ze soba nie zgadzamy :)

Spoko KGR, wiem że sprzedajesz swoje 1100 :), ale na razie tylko badam sytuację, bo za niedługo prawdopodobnie będę się właśnie za takowymi rozglądał (w sensie za czymś ładnym na monowahaczu...może nawet zdradzę ducati z triumphem ), z tym że będę celował raczej w sztuki 23% vat...

KGr    1

może nawet zdradzę ducati z triumphem 

Nie tak glosno !! :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.