Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Michał Góa

Kupuję wymarzone Ducati Monster 600 z waszą pomocą

Polecane posty

http://otomoto.pl/ducati-monster-695-sliczny-idealny-polecam-M4114806.html

Sorry mam nadzieję że nie jest to jakiś wielki "off-topic", ale że tak powiem Panowie specjaliści co jest nie tak z tym monsterem ? Intryguje niska cena za 695, mały przebieg. Malowanie pewnie nie-oryginalne i takie tam ale kurcze przeglądam bo sam chcę kupić 620, i sztuki w ładnym stanie są nawet droższe od tego 695.. ;)  (695 ładniejszy jak dla mnie od 696)

http://otomoto.pl/ducati-monster-695-sliczny-idealny-polecam-M4114806.html

Sorry mam nadzieję że nie jest to jakiś wielki "off-topic", ale że tak powiem Panowie specjaliści co jest nie tak z tym monsterem ? Intryguje niska cena za 695, mały przebieg. Malowanie pewnie nie-oryginalne i takie tam ale kurcze przeglądam bo sam chcę kupić 620, i sztuki w ładnym stanie są nawet droższe od tego 695.. ;)  (695 ładniejszy jak dla mnie od 696)

eeee stary ładnie wygląda, jedyny szkopuł oceny motocykla ze zdjęć, to taki , że nie wiemy jak to chodzi.

Weź no jakiegoś Desmomaniaka niech z Tobą pojedzie i  obejrzy. 

Sam nie jedź jak się nie znasz ... 

Dajmy spokój z tym cackaniem sie z cenami i kosztami. Jak tani i w dobrym stanie to trzeba brać a nie wydziwiać 

Cena faktycznie bardzo niska, ale motocykl do obejrzenia bo wygląda bardzo dobrze. Po zdjęciach ciężko się dopatrzeć czegokolwiek.

Mojego potwora 750 z 1999' kupiłam za niecałe 8k dukatów. Wcześniej jeździłam już na innszych moto (pierwsza była słynna Cebula) i dobrze wiedziałam czego chcę i co chcę z nim zrobić.

Na ubraniu bym nie oszczędzała. Nie chodzi o to, żebyś od razu pchał się w Dainese sezon lato 2016 ale trzeba mieć zacne gacie z ochraniaczami, kurtałę, rękawiczki (jak ja nie rozumiem motórzystów bez rękawiczek) i czółenka jakieś. Tak samo z kaskiem.

Poza tym  ubranko można kupić używane i też będzie pięknie!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.