rzepson 0 Napisano Lipiec 23, 2014 Potrzebuje porady. Do mojego 848 evo zakupiłem sportowy ECU Ducati Performance (dedykowany do tego modelu) oraz sportowy filtr. Pozostały mi do zakupienia końcówki wydechu.... i teraz pytanie czy tylko Termignoni do tego zestawu się nadaję czy mogą być puszki Zard. Zard mogę mieć w dość dobrej cenie stąd moje pytanie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Lipiec 23, 2014 Bierz ZARD-y na pewno ciekawszy "dizajn" za termosami przemawia cena, ja mam termosy dźwięk z nich porównywalny z Arrow-ami, tylko jak wstawisz sam końcowy komin bez reszty powiększonego układu kolektorów to ciężko będzie chyba poustawiać czasy w ECU i może komp wariować. Apropos tego Twojego ECU performance dostałeś płytkę CD z kabelkami do manualnych ustawień na kompie takie zestawy o ile pamiętam sprzedawane były we Włoszech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Lipiec 23, 2014 Można by pisać i pisać ... nie mam nic do termosów ale jak dla mnie jest ich zbyt wiele. Pomyśl o ZARDach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach