jakitaki 1 Napisano Sierpień 2, 2014 Najprawdopodobniej Cal Cruthlow opuści szeregi czerwonych i zastąpi Stefana Bradla w zespole LCR Honda ( czekamy na wersję oficjalną ) . Zespół ten jest zawiedziony poczynaniami młodego niemca i złożył propozycję Calowi . Co prawda Ducati ogłosiło już pozostanie na kolejny rok "35" ale teoretycznie miał on zdecydować się do ostatniego lipca . Mnie ta decyzja osobiście bardzo by ucieszyła bo w tym momencie automatycznie do fabrycznej ekipy dostanie się mój ulubieniec :p Andrea Iannone , a ten nam dopiero pokaże co potrafi na czerwonym Diable w specyfikacji 2015 :twisted: :twisted: . A co koledzy myślą o odejściu "marudy " ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 2, 2014 Sam Cal ni mnie ziębi ni grzeje, ale Iannone faktycznie może namieszać w takim układzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Sierpień 3, 2014 Ducati juz potwierdziło informację o odejściu Crutchlowa z Ducati . No to mamy włoski team Andrzejów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PePe 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Mi trochę szkoda - miałem duże nadzieje w związku z Calem w Ducati. W ubiegłym roku podziwiałem jak mocno miesza w stawce na niefabrycznym sprzęcie. Liczyłem, że w tym roku będzie powtórka w "naszym" teamie. Widać coś nie zagrało. Zobaczymy jak się sprawa rozwinie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Uf, odszedł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Sierpień 3, 2014 To absolutnie żadna złośliwość - nie każdy stworzony jest do Ducata , a Calolwi z całą pewnością na Hondzie będzie lepej :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PePe 0 Napisano Sierpień 3, 2014 To absolutnie żadna złośliwość - nie każdy stworzony jest do Ducata , a Calolwi z całą pewnością na Hondzie będzie lepej :thumbup: Dokładnie - już bywało, że nie każdy "miszcz" był w stanie ogarnąć czerwone diabelstwo :twisted:, ... i tu również, absolutnie bez żadnej złośliwości :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Czyli team bedxie 100% wloski :) dla mnie dobra decyzja dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 4, 2014 No i zajebiście, czekamy na Iannone! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Sierpień 4, 2014 niby nie każdy musi ogarnać ducata, ale skoro chłopak który ma ogar chyba 100 razy większy niż którykolwiek z nas ma problem to coś musi z tym być, zwłaszcza, że nie on pierwszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Sierpień 4, 2014 z ciekawostek koło MotoGP, to w weekendowym British Superbike Championship - Round 6 (Tor Thruxton) Jakub Smrz wygrał quali na Ducati, ale w wyścigach już tak dobrze nie było... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 4, 2014 .........to trochę podobnie jak w SBK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Sierpień 9, 2014 ale się Dovi poholował w quali za Marquez'em ;) jutro z P2 do wyścigu :!: brawo :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 9, 2014 ....to MM zyskał, mogąc uciekać przed Ducatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Sierpień 9, 2014 ....to MM zyskał, mogąc uciekać przed Ducatem. Heh , za to Iannone sam zapracował na drugi rząd :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 10, 2014 Zapracował na trzeci bo go Dovi nie popchnął, tylko jakąś Hynde pchał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Sierpień 10, 2014 Ano umsknęło mi gdzieś , fakt I.A. siódmy czyli trzeci rząd , ale przenieśmy się już do "sezonu 2014" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach