Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jakitaki

Arrivederci Cal ??

Polecane posty

Najprawdopodobniej Cal Cruthlow opuści szeregi czerwonych i zastąpi Stefana Bradla w zespole LCR Honda ( czekamy na wersję oficjalną ) . Zespół ten jest zawiedziony poczynaniami młodego niemca i złożył propozycję Calowi . 

Co prawda Ducati ogłosiło już pozostanie na kolejny rok  "35" ale teoretycznie miał on zdecydować się do ostatniego lipca .

Mnie ta decyzja osobiście bardzo by ucieszyła bo w tym momencie automatycznie do fabrycznej ekipy dostanie się mój ulubieniec :p Andrea Iannone , a ten nam dopiero pokaże co potrafi na czerwonym Diable w specyfikacji 2015  :twisted:  :twisted: .

A co koledzy myślą o odejściu "marudy " ?

2014-Ducati-Corse-MotoGP-Cal-Crutchlow-0

Sam Cal ni mnie ziębi ni grzeje, ale Iannone faktycznie może namieszać w takim układzie.

Ducati juz potwierdziło informację o odejściu Crutchlowa z Ducati . 

No to mamy włoski team Andrzejów :)

Mi trochę szkoda - miałem duże nadzieje w związku z Calem w Ducati. W ubiegłym roku podziwiałem jak mocno miesza w stawce na niefabrycznym sprzęcie. Liczyłem, że w tym roku będzie powtórka w "naszym" teamie. Widać coś nie zagrało. Zobaczymy jak się sprawa rozwinie :)

To absolutnie żadna złośliwość - nie każdy stworzony jest do Ducata , a Calolwi z całą pewnością na Hondzie będzie lepej  :thumbup:

To absolutnie żadna złośliwość - nie każdy stworzony jest do Ducata , a Calolwi z całą pewnością na Hondzie będzie lepej  :thumbup:

Dokładnie - już bywało, że nie każdy "miszcz" był w stanie ogarnąć czerwone diabelstwo :twisted:,

... i tu również, absolutnie bez żadnej złośliwości :D

niby nie każdy musi ogarnać ducata, ale skoro chłopak który ma ogar chyba 100 razy większy niż którykolwiek z nas ma problem to coś musi z tym być, zwłaszcza, że nie on pierwszy...

z ciekawostek koło MotoGP, to w weekendowym British Superbike Championship - Round 6 (Tor Thruxton) Jakub Smrz wygrał quali na Ducati, ale w wyścigach już tak dobrze nie było...

....to MM zyskał, mogąc uciekać przed Ducatem.

Heh , za to Iannone sam zapracował na drugi rząd :p

Ano umsknęło mi gdzieś , fakt I.A. siódmy czyli trzeci rząd , ale przenieśmy się już do "sezonu 2014" :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.